XCamClient - CCCam a ECM na Markíza HD
Moderátor: By.Bob
- Steiner
- Pokročilý
XCamClient - CCCam a ECM na Markíza HD
HDBox (fw 2.11.16 - asi nepodstatné) je cez XCamClient pripojený na CCCam 2.1.1 server (cez wifi - ale asi tiež nepodstatné)
Cez web CCCam servera a Active Clients som zistil, že HDBox prepnutý na MarkizaHD načíta raz za tých cca 10 sec. 3 (slovom tri) ECM naraz. Na inom programe to nerobí, na inom (aj HD) ide jak sa patrí jedna ECM za cca 10 sec.
Mám 2ks HDBoxov, identické, robia to oba. A je to presné, vždy 3 ECM za tých 10 sec., Úplne všetky programy som neskúšal, ale na tej Markize HD je to overené.
Iný typ sat boxu pripojený na ten istý server (+tú istú kartu ice) a na MarkizeHD to nerobí.
Prosím, vie niekto overiť u seba v takejto/podobnej konfigurácii túto vec?
Neviem či mám pátrať kde je pes zakopaný, alebo je to jednoducho normálne. Preto si to chcem touto prosbou na niekoho ochotného najskôr overiť.
Ďakujem.
Cez web CCCam servera a Active Clients som zistil, že HDBox prepnutý na MarkizaHD načíta raz za tých cca 10 sec. 3 (slovom tri) ECM naraz. Na inom programe to nerobí, na inom (aj HD) ide jak sa patrí jedna ECM za cca 10 sec.
Mám 2ks HDBoxov, identické, robia to oba. A je to presné, vždy 3 ECM za tých 10 sec., Úplne všetky programy som neskúšal, ale na tej Markize HD je to overené.
Iný typ sat boxu pripojený na ten istý server (+tú istú kartu ice) a na MarkizeHD to nerobí.
Prosím, vie niekto overiť u seba v takejto/podobnej konfigurácii túto vec?
Neviem či mám pátrať kde je pes zakopaný, alebo je to jednoducho normálne. Preto si to chcem touto prosbou na niekoho ochotného najskôr overiť.
Ďakujem.
„Cross of Iron“
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: XCamClient - CCCam a ECM na Markíza HD
To jsou mi věci 1ecm 2 cache
No asi jedno ecm na obraz ,druhé na levý zvuk a třetí na pravý zvuk. 

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
- Steiner
- Pokročilý
a na serpo nič? žiadna ecm?
Ale vážne, snažil som sa to napísať dosť zrozuniteľne o čo mi ide , prečo niekedy 1+0=1 a niekedy 1+0=3 ?

Ale vážne, snažil som sa to napísať dosť zrozuniteľne o čo mi ide , prečo niekedy 1+0=1 a niekedy 1+0=3 ?
„Cross of Iron“
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to je len vo filtrovani ecm pid. ak to nevie spravne filtrovat - posiela poziadavky kym druha strana neporozumie.
vyskusaj cosi (ja nemam v ccame nic) .
stopni xcamclient.
zmaz xcam.prio a z pristupu odmaz masku - daj tam 0 .
potom spusti xcamclient a daj vediet, ci sa bude stale mylit.
vyskusaj cosi (ja nemam v ccame nic) .
stopni xcamclient.
zmaz xcam.prio a z pristupu odmaz masku - daj tam 0 .
potom spusti xcamclient a daj vediet, ci sa bude stale mylit.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Steiner
- Pokročilý
No, xcam.prio zmazané, vytvoril si nové, prázdne, ale nepomohlo.
ak je pod prístup mysleno toto, tak to vyzerá takto:
cccam2:192.168.1.100
0/0/0:meno:heslo
Ten cccam asi budem nútený v Newnigme2 nechať 2.1.1 , napr. taký NXP256 čo má v sebe klienta 2.1.4 má problém sa na 2.1.4 vôbec pripojiť, na 2.1.2 sa pripojí hneď, ale všetko nejde čo má ísť.
Ale furt teda neviem či toto robia špeciálne HDBoxy s XCamClientom alebo kde je teda pes zakopaný.
Myslím teda rozvedenie tejto myšlienky:
ak je pod prístup mysleno toto, tak to vyzerá takto:

cccam2:192.168.1.100
Ten cccam asi budem nútený v Newnigme2 nechať 2.1.1 , napr. taký NXP256 čo má v sebe klienta 2.1.4 má problém sa na 2.1.4 vôbec pripojiť, na 2.1.2 sa pripojí hneď, ale všetko nejde čo má ísť.
Ale furt teda neviem či toto robia špeciálne HDBoxy s XCamClientom alebo kde je teda pes zakopaný.
Myslím teda rozvedenie tejto myšlienky:
Napriklad jeden typ klienta(chybou v protokole,ktoru uz ma od roku 2009,ked este ani markiza hd neexistovala) pri Markiza HD pyta za 10 sekund 3x ecm , kdezto pri ostatnych si vystaci s jednou ecm.
„Cross of Iron“
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to je specialita xcamu .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Steiner
- Pokročilý
Dik, "Tak to by všechno vysvětlovalo." jak by Colombo povedal. 

„Cross of Iron“
-
- Nováček
dobry vecer,zdravim.... predem upozornuji ze v teto oblasti jsem uplny analfabet,ale proste se nejak zacit musi - takze jsem dosel az zde.
asi tyden mam hdbox9105plus, a rad bych cardshare pres cccam, mam stahnuty xcamclient a mam ucet na share.
myslite ze by mi mohl poradit nekdo jak dale??
zatim se teda divam jen pres kartu - aspon neco.....
pokud obtezuji -omlouvam se, pokud nekdo pomuze budu rad.
asi tyden mam hdbox9105plus, a rad bych cardshare pres cccam, mam stahnuty xcamclient a mam ucet na share.
myslite ze by mi mohl poradit nekdo jak dale??
zatim se teda divam jen pres kartu - aspon neco.....
pokud obtezuji -omlouvam se, pokud nekdo pomuze budu rad.