MyTube Player - zelená smrt

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
mccase69
Nováček
Nováček

MyTube Player - zelená smrt

Příspěvek od mccase69 »

Ahoj. Mám docela problém s MyTube. Stejná chyba v RTI 1.6 i 1.7. Najedu na MyTube, vyberu video (je jedno jestli to vyberu v nejoblíbenějších nebo napíšu na virt. klávesnici), zmáčknu OK a nastane zelená smrt. Kdysi dávno na 1.5.3 mi to šlo a teď je konec.
Teď jsem si stáhnul zálohu RTI1.7 od Vispera, spouštím ji z flashky, ale závada je stejná. Nevíte někdo čím by to mohlo být???

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: MyTube Player - zelená smrt

Příspěvek od visper »

Zkus novější verzi Mytube. Oni na tom serveru pořád něco mění a Mytube se musí aktualizovat. Na to je lepší Open RSI, tam se to aktualizuje automaticky.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Dík za tip, OPEN jsem tam už taky měl. Padalo to, zmršil jsem potom návrat k RTI a musel jsem AZko oživovat. Tak ho teď zas na pár týdnů vytáhnu ze zdi (Formule už stejně příští týden končí) a uvidíme co vyleze za nový FW ať se mám přes vánoce s čím nervovat. :))

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
petr05
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr05 »

Mam RSI 3.0 MyTube tady z fora YouTube přimo z nabidky přijimače obojí načítá ale nic nejde
přehrát poradte?

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“