přehrávání po síti z PC

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Sandera
Nováček
Nováček

přehrávání po síti z PC

Příspěvek od Sandera »

Jak nazev tematu napovida, potrebuju se zeptat ohledne prehravani souboru po siti z PC. Podle navodu tu sem si moutnul sdilenou slozku na PC. Prehravani mp3 je super, ale problem je s filmy s titulky. Nejdou mi v nich hačky. jde to nejak vyřesit nebo je to marne? a dalsi dotaz je taky ohledne videa, jde nejak donutit 9200ku aby mi prehravala *.mkv? :)
dekuji za odpovedi

robino2580
Nováček
Nováček

Re: přehrávání po síti z PC

Příspěvek od robino2580 »

Sandera píše:Jak nazev tematu napovida, potrebuju se zeptat ohledne prehravani souboru po siti z PC. Podle navodu tu sem si moutnul sdilenou slozku na PC. Prehravani mp3 je super, ale problem je s filmy s titulky. Nejdou mi v nich hačky. jde to nejak vyřesit nebo je to marne? a dalsi dotaz je taky ohledne videa, jde nejak donutit 9200ku aby mi prehravala *.mkv? :)
dekuji za odpovedi
ahoj, nainstaluj si Enigmu2 a mas to vyriesene, ale necakaj ze ti pojde .mkv s DTS zvukom

ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Sandera
preco ocakavas od Hdboxu (satelitny primac), ze bude plnit (plnohodnotne) funkciu MMP (multimedialneho playera)? Ak ti mozem poradit, neocakavaj to a nebudes sklamany.
Cakas aj od televizora, ze bude fotit ako kvalitna zrkadlovka, ked ma skype kameru, alebo ocakavas od osobaku, ktory ma kufor, ze bude plnohodnotnou nahradou nakladneho auta? Ze nie?
Takto to funguje len v marketingovej reci, aby sa predalo viac, aby sa zdalo, ze si kupujes "5 in 1". Realita je ina.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Sandera
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandera »

krasnej post ale uplne o hovne s prominutim. Normalne sem se zeptal, a cekal sem normalni odpovedi. Toto si si mohl klidne usetril a neztracet cas kdyz nemas zadnou kloudnou odpoved. Ten pristroj umi super veci a myslim ze otazka typu "jde jeste neco vic" neni vubec od veci. Tady na foru je milion temat o uplnej picovinach a opakujicich se vecech, a kdyz se clovek zepta na neco co tu nenajde, odpovis mu stylem koukej se jen na televizi, je to jen satelitni prijmac.

Sorry za styl meho postu, ale toto me vazne sere, a takova odpoved od zrejme "odbornika" je k nasrani. ted asi bude nasledovat ban kterej dostanu za to ze te vyprudim, ale co uz. Pokud tu budu dostavat takove odpovedi ze jako proc to vubec chces, je to jen satelit, kup si 150 dalsich jinejch krabicek a neotravuj..... tak to o tohle forko teda nestojim. tak si to priste strc do ...... a bud napis nejde to nebo jde to nebo pokud ti za to nestojim nepis nic, ale s timhle si muzes leda.....

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

Pri zariadeniach na prehravanie videa, dvb* player-och o celkovom vykone v podstate hovori iba jedna informacia a to SoC (System On Chip), niekedy (nespravne) aj uvadzana ako CPU. Pri tomto HDBOXe ide o STI 7101 taktovany na 266MHz.
http://www.st.com/internet/imag_video/p ... 216037.jsp
Necakaj od tohto boxu nic ine ako to co je napisane v texte, CPU jednoducho nema na to, aby emulovalo nieco, co nie je priamo v SoC.

ad realita: Realita je taka, ze Android-ne prehravace videa a dvb* player-e mame pred dverami, co bude znamenat isty posun. Ci sa presadia hned aj na poli dvb-s prehravacov, uvidime...

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Sandera
doporucil by som ti, aby si sa sklulnil, lebo narazis do betonovej steny
Bohuzial nevies pozorumiet pisanemu textu, bohuzial nevies ani hladat, presne tato tema, multimedialna funkcnost HDboxu, sa na tomto fore uz preberala
Ja viem ze sa ti nepaci, ked ti hovorim, ze si svoje peniaze dal neuvazene. Ale koho je to problem, ze si si nedal tu namahu, aby si vedel co kupujes?
Sam sa strc kam chces, ja teba nepotrebujem, to ty hladas odpovede, napises otazku a tyzden sa ani neprihlasis, aby si si precital odpoved.
Lucim sa s tebou
PS: nezapleveluj forum svojou samonasranostou.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Sandera
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandera »

svoje penize sem urcite neinvestoval neuvazene. mam ho uz asi 5 let, nekoupil sem si ho pred tydnem a sem s nim spokojenej. Nevidim nic spatnyho na tom se zeptat jestli z tak dobreho stroje jde udelat jeste neco lepsiho.

samonasranost bych to nenazval, nesere me moje otazka ale tvoje hovezi odpoved...
a ano ja sice hledam odpoved ale bohuzel ta tvoje to nebyla, neslo proste jen napsat "ne nejde" a misto toho se tu chovat jako nejakej modrookej blondak

@jerry dik
takhle nejak bych cekal odpoved od VIP clena, fundovana odpoved na polozenou otazku, tak si to preber, ze i obyc clen fora dokaze zformulovat odpoved na otazku a ne jen bezcenne kecy o tom jakej je tazajici idiot

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“