AB Cryptobox po instalaci nejnovějšího FW

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
kaliv
Nováček
Nováček

AB Cryptobox po instalaci nejnovějšího FW

Příspěvek od kaliv »

Tento soubor byl nahlášen jako nefunkční, protože: Už jsem to psal přímo autorovi roadrunner stáhl jsem tento produkt a přímo přes protokol FTP jsem dnes dopoledne provedl aktualizaci tohoto FW.Po boot.procesu se nemohu ani za nic dostat do Hl.menu a to jsem už několikrát provedl reset př.,protože nejhorší je na té věci to že je toto menu velice špatně vidět číslo kanálu na displeji je také velice málo podsvícené tudíž i průhlednost menu je také potřeba nastavit v menu,ale tam se nemohu dostat jelikož to po mě při změně jekéhokoliv procesu v nastavení chce heslo ale "0000"nepříjme prostě nevím jak mám dále postupupovat.Jelikož se nedostanu přes toto tak nemůžu aktualizoivat tovární nastavení jedině bych se musel dostat k FW zakopený s přístrojem,ale ten jsem odstranil při první změně FW.Dnes už jsem několikrát aktualizoval nižší FW soubory z tohoto serveru jedná se o verze 500HD V1.07.6217 Patch
500HD V1.07.5923 Patch
500HD V1.07.5744 Patch
a to zejména u toho prvního jsem psal jeden příspěvek na téma ,že si nerozumí s kartami ICE Irdeto,ale byl jsem ujištěn ,že tento problém při vyjmutí karty a znovu zasunutí do čtečky je spíše problém nějaké nečistoty na čipu ap.poté jsem měl v přístroji nainstalován FW 5923 tak dnes jsem zkusil ten s nejlepší výbavou a takhle jsem dopadl nemohu ani ladit nové kanály,protože ta nemožnost dostat se pomocí hesla do nějakého nastavení nebo instalace mi nedovolí si naladit družice ,protože jsem si udělal zálohu pouze na Astra1/19,2 kvůli ORF kanálům a teď je mi to k ničemu protože po vyvolání seznamu kanálů tuto lištu téměř nevidím takže přepínám a na displeji vidím slabě číslo kanálu dále nevidím téměř EPG na světlém podkladu nějakého prog.už vůbec nic.Závěrem je to asi zralé na servis anebo mi někdo poradí co s tím dělat?

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AB Cryptobox po instalaci nejnovějšího FW

Příspěvek od PetrT30 »

výrobní nastavení!
Navedu tě přes tlačítka DO:
Menu- OK - 2x šipka dolů - OK - OK - 1x šipka vlevo - OK
A měl by najet v původní kondici. Pak nahraj nejnovější FW (1.07.6499) .

AZBox Premium-E2
Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“