HD-BOX FS-9105 HD Plus ENIGMA

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Re: HD-BOX FS-9105 HD Plus ENIGMA

Příspěvek od Steiner »

Tak toto fakt nem dobre, celú debatu som sledoval v reálnom čase, nie je moc ľudí na úrovni dempseyho alebo JirkuS, a zrovna táto debata čo by človek očakával že bude konštruktívna, tak sa dostane do fáze skoro spamu. Nemám z toho radosť.
Výsledok je ten, že to čo by mohlo byť prínosom sa teraz resetuje.
Ale toto je apelácia na oboch zúčastnených na zamyslenie. Žabo-myšie války nikdy nič dobré nepriniesli.

„Cross of Iron“
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: HD-BOX FS-9105 HD Plus ENIGMA

Příspěvek od dempsey »

Neriešme tu neexistujúci nick. Stav je taký aký je a ja som rád že si môžu prečítať a Tí ktorí ešte dúfali, že enigma je absolútnou záchranou pre každý prijímač. Neni
Bolo to ako verejné tajomstvo ale nič tajné na tom neni. Vážiť si niekoho kto niečo robí je samozrejmé, ale ak to je biznis s slabými výsledkami tak tam úcta nepatrí.

Konečne by sa mali prebrať všetci Tí ktorí nakupujú prijímače z Kórei a to v tom smere, že si ako v prvom rade zaistia niekolko ročnú podporu s tým že v opačnom prípade prídu sankcie. Proste robiť biznis tak ako sa má

Tému teda zamknem a odporúčam ju každému kto nakupuje v kórei shity bez podpory

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“