Skylink karta Vymena - problem (no or unknown card inserted)
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
blaza001
- Nováček

Skylink karta Vymena - problem (no or unknown card inserted)
Prosim o radu,
nainstaloval jsem CCcam 2.3.0 kvuli prechodu na kartu Skylink ICE (vymena). Bohuzel me AzBox tuto kartu nemuze nacist.
Kdyz zadam do prohlizece http://10.0.0.1:16001/entitlements dostanu nasedujici odpoved:
Welcome to CCcam 2.2.1 server
card reader /dev/sci0
no or unknown card inserted
CCcam 2.3.0 pritom pres TS panel vydim aktivni/zapnuty. V diskuzim jsem se docetl, ze asi bude nutne odinstalovat CCcam 2.2.1, ze se spousti defaultne. Muzete me nekdo poradit, jsetli je opravdu problem v tom, ze neni odinstalovan CCcam 2.2.1? A popripade jak ho odinstalovat (popis odinstalace jsem nikde nenasel)
PS:karta je v ctecte zasunuta korektne, box restartovan nekolikrat i pomoci zadniho tlacitka. Starou cryptoworks kartu vydi box bez problemu
AZbox Elite HD, Enigma2 RTi Core v1.7
nainstaloval jsem CCcam 2.3.0 kvuli prechodu na kartu Skylink ICE (vymena). Bohuzel me AzBox tuto kartu nemuze nacist.
Kdyz zadam do prohlizece http://10.0.0.1:16001/entitlements dostanu nasedujici odpoved:
Welcome to CCcam 2.2.1 server
card reader /dev/sci0
no or unknown card inserted
CCcam 2.3.0 pritom pres TS panel vydim aktivni/zapnuty. V diskuzim jsem se docetl, ze asi bude nutne odinstalovat CCcam 2.2.1, ze se spousti defaultne. Muzete me nekdo poradit, jsetli je opravdu problem v tom, ze neni odinstalovan CCcam 2.2.1? A popripade jak ho odinstalovat (popis odinstalace jsem nikde nenasel)
PS:karta je v ctecte zasunuta korektne, box restartovan nekolikrat i pomoci zadniho tlacitka. Starou cryptoworks kartu vydi box bez problemu
AZbox Elite HD, Enigma2 RTi Core v1.7
- Yano
- Mírně pokročilý

Re: Skylink karta Vymena - problem (no or unknown card inser
Skus oscam, svojho casu som spravil ipk balicek (najdes tu na fore) priamo pre ICE.
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Já používám GSU (Glass system utility) a tam si zvolíš který cam má být aktivní. Potom můžeš ten 2.2.1 odinstalovat třeba tím TS panelem a nebo ho tam nechat, ničemu nevadí.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
blaza001
- Nováček

Pouzivam take GSU, ale ten cam 2.3.0 tam nevidim.visper píše:Já používám GSU (Glass system utility) a tam si zvolíš který cam má být aktivní. Potom můžeš ten 2.2.1 odinstalovat třeba tím TS panelem a nebo ho tam nechat, ničemu nevadí.
Zkousel jsem i nejaky oscam, ktery by mel podporovat ICE kartu, ale taktez bez uspechu
- gorick
- Mazák

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ja som pred tyzdnom vkladal 2 karty skylink vymena do AZ a nabehli pod CCcamom 2.3.0 do 5 min., pred tym som v oscame cakal asi 20 min. nenabehli
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak si ten CCcam 2.3.0 stáhni přímo tím GSU, potom ho vybereš v seznamu camů a spustíš a bude se ti tak už spouštět sám při každém zapnutí.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
blaza001
- Nováček

CCcam 2.3.0 jsem jiz zkousel instaloval primo pomoci TS panelu/pluginy tak i primo pres EMU manager. Taktez dle navodu ktery doporucuje zkopirovat soubory do usr/script a usr/bin (atributy na 755). A porad nic. V EMU manageru je CCcam 2.3.0 aktivni, ale v GSU v seznamu camu porad vidim pouze ten 2.2.1. Pokud dam v GSU info na cam vzdy me to ukaze 2.2.1.visper píše:Tak si ten CCcam 2.3.0 stáhni přímo tím GSU, potom ho vybereš v seznamu camů a spustíš a bude se ti tak už spouštět sám při každém zapnutí.
Mozny problem ale vidim v tom, ze jsem omylem odinstaloval pluging Camd Manager. Nevim jaky vliv to ma na pripadnou zmenu camu. Ted nevim jak ho dostat zpet do boxu...nikde nemohu najit samostatnou instalaci tohoto pluginu.
-
blaza001
- Nováček

Tak uz vse funguje. Musel jsem pres FTP natvrdo vymazat soubor CCcam_2.2.1 z \usr\camd\ . Tento cam se vzdy spustil jako prvni a nedovolil v GSU aktivovat CCcam_3.2.0. A zaroven me nesel pres GSU ani deaktivovat.
Jeste jsem pro jistotu aktualizoval GSU na nejnovejsi a CCcam2.3.0 instaloval primo pres toto GSU.
Vsem dikuji za snahu me pomoci
Jeste jsem pro jistotu aktualizoval GSU na nejnovejsi a CCcam2.3.0 instaloval primo pres toto GSU.
Vsem dikuji za snahu me pomoci