Stabilita karty Skylink výměna(ICE)
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
virusw
- Nováček

Stabilita karty Skylink výměna(ICE)
Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s kombinací OpenPli+Oscam y+Skylink Výměna ICE(0D96). Jde mi o to, že se současnou CW kartou takhle kombinace jede naprosto dokonale, bez jediného záseku ani na HD kanálech. Kvůli servisnímu poplatku, ale uvažuju o přechodu na ICE. Hlavně proto, že 2 roky nemusí platit poplatek a taky kdoví, jak to s CW dál bude. Otázka teda zní, jak vám funguje kombinace OpenPli+Oscam y+Skylink Výměna ICE(0D96)? Je to stabilní, nepadá to ani v nejmenším, hlavně na HD kanálech? Vyplatí se tu CW kartu vyměnit za ICE? Nechci s tím žádný další otravování, prostě aby to normálně jelo. S čistým IR(0666) mám špatnou zkušenost. HD kanály v blackshipu pořád padaly. Takže co s tím? Dík
nemáte někdo zkušenosti s kombinací OpenPli+Oscam y+Skylink Výměna ICE(0D96). Jde mi o to, že se současnou CW kartou takhle kombinace jede naprosto dokonale, bez jediného záseku ani na HD kanálech. Kvůli servisnímu poplatku, ale uvažuju o přechodu na ICE. Hlavně proto, že 2 roky nemusí platit poplatek a taky kdoví, jak to s CW dál bude. Otázka teda zní, jak vám funguje kombinace OpenPli+Oscam y+Skylink Výměna ICE(0D96)? Je to stabilní, nepadá to ani v nejmenším, hlavně na HD kanálech? Vyplatí se tu CW kartu vyměnit za ICE? Nechci s tím žádný další otravování, prostě aby to normálně jelo. S čistým IR(0666) mám špatnou zkušenost. HD kanály v blackshipu pořád padaly. Takže co s tím? Dík
-
Mirec12345
- Nováček

Re: Stabilita karty Skylink výměna(ICE)
sice nepises aky mas box, ale na AZBoxe Premium HD+ ide uplne bez problemov CCCam 2.3.0+ICE, skus radsej tento,
myslim, ze stabilna verzia Oscam pre ICE/Irdeto este stale nie je
myslim, ze stabilna verzia Oscam pre ICE/Irdeto este stale nie je
kedysi- predane:
AZBox Premium HD+ E2 OpenRSI-OpenPLI 2.1 na DOM Astra 23.5E CCCam 2.3.0 karta Skylink ICE 0D96 2,5'' HDD Seagate Momentus 5400.2 120GB SATA 5400rpm
AZBox Premium HD+ E2 OpenRSI-OpenPLI 2.1 na DOM Astra 23.5E CCCam 2.3.0 karta Skylink ICE 0D96 2,5'' HDD Seagate Momentus 5400.2 120GB SATA 5400rpm
-
virusw
- Nováček

Díky za odpověď. Trochu mě to zklamalo, myslel jsem, že aspoň ten ICE nemá problém. Mám Elita s Openpli 2.1 a oscam ymod 1.00. Neexistuje k tomuhle oscamu a ICE nejaka alternativa, treba mgcamd+newcs? Ten CCCam mě moc nevyhovuje, právě kvůli absenci emu.
-
tommix
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
EMU v cccam ide... stačí stiahnuť kľúče zo Satangels pre cccam.
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
-
virusw
- Nováček

Tak to musím zkusit. Jednu dobu se tu dost psalo o nějakým bezpečnostním problému CCCamu. Já bych ho měl rád připojený k síti. Jinak sou kombinaci oscam + ICE má někdo pozitivní zkušenost?
-
pigiother
- Nováček

Mam Open PLI+oscam(myslim7166)+2x homeshare cez newcamd, bez najmensich problemov, ide jak vino, myslim, ze je to skor o configoch ako o samotnej binarke.
-
anfro11
- Nováček

Tiež som prešiel na cccam 2.3.1 po tom co zacali byt trochu problemy s Oscamom. Ten slape s ICE v pohode. Mam RTi 1.7 .
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
-
Mirec12345
- Nováček

CCCam 2.3.1? som nevedel, ze je nova verzia, anfro11 mozes ho natiahnut do sekcie emulatory?
vďaka
vďaka
kedysi- predane:
-
virusw
- Nováček

Pánové moc jste mě nepotěšili, i kolegovi ve vlákně vedle se oscam s čistým ir občas sekne a ten ICE podle reakci tady asi občas taky zazlobí. Takže radši zůstanu u CW, dokud jde.
Jenom tak pro zajímavost, proč se tady u Azboxu používá v drtivé většině cccam nebo oscam, zvlášť když se to většině lidí zasekává na HD kanálech. Kolega si pořídil HD-box 9105+ natáhl scam a gbox a ICE karta jede bez nejmenšího záseku a má všechno, co potřebuje. Nezkoušel někdo tyhle emu i na Azboxu, případně s jakým výsledkem?
pigiother: Jak ty confy udělat, aby se to s ice nebo ir nesekalo? Dík
Jenom tak pro zajímavost, proč se tady u Azboxu používá v drtivé většině cccam nebo oscam, zvlášť když se to většině lidí zasekává na HD kanálech. Kolega si pořídil HD-box 9105+ natáhl scam a gbox a ICE karta jede bez nejmenšího záseku a má všechno, co potřebuje. Nezkoušel někdo tyhle emu i na Azboxu, případně s jakým výsledkem?
pigiother: Jak ty confy udělat, aby se to s ice nebo ir nesekalo? Dík
-
pigiother
- Nováček

Ja som len z configov vyhadzal vsetko nepotrebne, nechal som tam len caid-y, ktore potrebujem ( o dost sa zrychlyla odozva), confy pre ICE som stiahol bud tu alebo na susedskom fore a nesekali mi ani neupravene. Chodi to super. Predtym som mal RTI (1.6) a tam to sekalo, ale odkedy som presiel na Open PLi, je po probleme.
-
anfro11
- Nováček

Ospravedlnujem sa za preklep a dakujem za upozornenie. Skutocne ide o verziu cccam-u 2.3.0 a nie nespravne uvedenu 2.3.1. Ale co nebolo moze byt coskoro.
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
-
virusw
- Nováček

Dovolím si oživit tohle téma.
Nevím, jestli je to ta výměna celoplošna, ale přišla karta Skylink výměna M7, otec ji zaplatil, tak jí prostě máme. Je to pravděpodobně čisté irdeto. Doteď jedem na CW a jede to celkem obstojně. Chtěl jsem se zeptat, jestli se už zlepšila stabilita OSCAMu v kombinaci s IRDETEM. Podle mých zkušeností, i podle komentů v tomhle vlákně to nefungovalo moc dobře, sekal se intenzivně obraz i třeba po hodině. Zlepšilo se od té doby něco? Pomůže novovější verze Enigmy, případně jakou verzi tam dát? Teď mám OpenPli 2.1. Případně jaký druh softCAMu zvolit, aby to fungovalo nějak bezúdržbově?
Náme ještě HD BOX 9105+ s CSlink IR 0666. Existuje návod jak to jednoduše nasdílet? Jaký soft zvolit?
Dík moc za odpovědi.
Nevím, jestli je to ta výměna celoplošna, ale přišla karta Skylink výměna M7, otec ji zaplatil, tak jí prostě máme. Je to pravděpodobně čisté irdeto. Doteď jedem na CW a jede to celkem obstojně. Chtěl jsem se zeptat, jestli se už zlepšila stabilita OSCAMu v kombinaci s IRDETEM. Podle mých zkušeností, i podle komentů v tomhle vlákně to nefungovalo moc dobře, sekal se intenzivně obraz i třeba po hodině. Zlepšilo se od té doby něco? Pomůže novovější verze Enigmy, případně jakou verzi tam dát? Teď mám OpenPli 2.1. Případně jaký druh softCAMu zvolit, aby to fungovalo nějak bezúdržbově?
Náme ještě HD BOX 9105+ s CSlink IR 0666. Existuje návod jak to jednoduše nasdílet? Jaký soft zvolit?
Dík moc za odpovědi.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Výmeny sú všetky ICE. Aj M7

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
virusw
- Nováček

Jestli je to teda ICE, bude to pro mě v něčem lepší? Jestli si to dobře pamatuju, tak ty ICE karty taky nefungovaly v OSCAMu úplně bez problémů hlavně kvůli sekání obrazu.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Zdieľať Cslink IR je zúfalstvo lebo tam už skoro nič nejde a s vysokou pravdepodobnosťou bude CAID 0666 odpojený a nahradený výmenou Skylinku.
V tom prípade by sa jednalo len o zdieľanie Skylinku s Caid 0D96 a s tým viac-menej niesú problémy v oscame ako v azboxe s enigmou tak ako v Hdboxe
Confy sú určite aj tu na fóre spolu s binárkami
V tom prípade by sa jednalo len o zdieľanie Skylinku s Caid 0D96 a s tým viac-menej niesú problémy v oscame ako v azboxe s enigmou tak ako v Hdboxe
Confy sú určite aj tu na fóre spolu s binárkami

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované