Problém z mazáním

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
adolfi
Nováček
Nováček

Problém z mazáním

Příspěvek od adolfi »

Zdravím.Mám HD 9300 fw 09.35.Nejde vymazat nahraný titul.Musím restartovat a potom to jde.Ale jen po tu dobu,kdy je přístroj zapnutý.Po příštím zapnutí opět nemaže,a je třeba restart.Když dám CAS informuje že sloty jsou prázdné,přitom tam mám 2 karty CS link.Měl jsem přístroj v záruční opravě.Tam mi sdělili že naformátovali HD NTSF a mělo by to být OK.Jenže není.Co mi poradíte?

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém z mazáním

Příspěvek od grantec »

problem s mazanim nahranych progrmaov riesi az posledna verzia 1.09.90 . takze upgrade prosim .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

adolfi píše:Zdravím.Mám HD 9300 fw 09.35.Nejde vymazat nahraný titul.Musím restartovat a potom to jde.Ale jen po tu dobu,kdy je přístroj zapnutý.Po příštím zapnutí opět nemaže,a je třeba restart.
to bol bug daneho firmwaru, radim zmenu fw
adolfi píše: Když dám CAS informuje že sloty jsou prázdné,přitom tam mám 2 karty CS link
A idu ti tie karty? Ak ano tak to neries, ma to tak byt. Radim v takom priapde nic nerobit.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
macx
Nováček
Nováček

Příspěvek od macx »

grantec píše:problem s mazanim nahranych progrmaov riesi az posledna verzia 1.09.90 . takze upgrade prosim .
to si na omyle do teras nevyriesena problematika fr.1.10.57 stali problem z mazanim cez menu.pri mazani vypise ze subor sa aktualne prehrava ,vypne sa STB .sietovym vypinacom ,a tak sa da znovu vymazat ale len dva tri zaznamy a vsetko sa znovu opakuje.da sa len skutocne vymazat cez RCC ftp.pritom aj uvidis subory davnejsie ktore nevidno cez menu

plukovnik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od plukovnik »

macx píše:
grantec píše:problem s mazanim nahranych progrmaov riesi az posledna verzia 1.09.90 . takze upgrade prosim .
to si na omyle do teras nevyriesena problematika fr.1.10.57 stali problem z mazanim cez menu.pri mazani vypise ze subor sa aktualne prehrava ,vypne sa STB .sietovym vypinacom ,a tak sa da znovu vymazat ale len dva tri zaznamy a vsetko sa znovu opakuje.da sa len skutocne vymazat cez RCC ftp.pritom aj uvidis subory davnejsie ktore nevidno cez menu
Suhlasim aj ja, presne tak to robi aj mne, na tomto aj na predošlich fw

HD Box FS9200 PVR , Humax 5500CRCI , Neotion Box 501, 2xOpenBox X820 Ci, Samsung UE 40C6000RW
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“