Philips 40PFL6606H

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
restrene
Nováček
Nováček

Philips 40PFL6606H

Příspěvek od restrene »

Zdravím, má někdo doma tento televizor? Reklamoval jsem viditelné podsvícení ve spodní části obrazovky (20 cm) při světlejších scénách, všechny 4 rohy plastového rámu jsou více rozjeté (cca 2mm) než střed rámu (na jedné fotce je to krásně vidět), lupání v reproduktorech atd. Reklamace zamítnuta: na kosmetické vady se reklamace nevztahuje - TV je v pořádku. Měl někdo podobné závady? Mohu poskytnout fotografie (kvalita nic moc, ale důležité věci jsou vidět).

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Philips 40PFL6606H

Příspěvek od grantec »

Prijemcom informacii pri TV je zrak a sluch . Ak je cosi, co brani nerusenemu prijmu informacii - je to dovod na reklamaciu. Podla popisu zavady sa jedna o vadu vyroby.
Pri reklamaciach treba ziadat vyjadrenie autorizovanej organizacie a v pripade nesuhlasu s ich rozhodnutim, kontaktovat priamo vyrobcu . Komunikacia s vyrobcom je v anglickom jazyku . Je to zdlhave, ale vysoko ucinne. Pri jednej reklamacii sa mi podarilo dosiahnut odobranie osvedcenia o autorizovanom servisnom stredisku jednej sro a zaroven mimosudne vyjednat nahradu skody . Len treba byt primerane dorazny pri uplatnovani prav.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
tras Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od tras »

Ja ho mám, som s ním spokojný. Philips má u nás vemi serióznu tel. linku podpory zver sa so skúsenosťou

Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
restrene
Nováček
Nováček

Příspěvek od restrene »

Diky za pomoc, televizor jsem dnes privezl domu. Druha reklamace vyrizena kladne - vymena LCD panelu. HD obraz pres satelit jako vino!

Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“