Xtrend 9200 a problém dálkové ovládání

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
mates1909
Nováček
Nováček

Xtrend 9200 a problém dálkové ovládání

Příspěvek od mates1909 »

Zdravím chlapy mám problém z dálkovým ovládáním u Xtrendu 9200.Večer jsem přijímač vypnul dálkovým ovladačem a ráno když jsem chtěl přijímač zapnout tak z obvyklé vzdálenosti ovladač nereagoval musel jsem přijít co nejblíže k přijímači abych ho zapnul to se podařilo ale už vypnout nejde pouze vypínačem na čelním panelu.Nereagují žadná tlačítka na ovladači pouze bliká červeně tlačítko STB pokud zmáčknu jakékoliv tlačítko na dálkovém ovl.Přijímač jsem zkusil restartovat to nepomohlo.Jinak přijímač lze ovládat tlačítky co jsou ukryty pod čelním panelem přepínání kanalů,hlasitost,ovládání v menu.Zkusíte někdo poradit co s tím.Děkuji všem za odpověď

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Xtrend 9200 a problém dálkové ovládání

Příspěvek od vikino »

Vymen baterky v DO za nove...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
mates1909
Nováček
Nováček

Příspěvek od mates1909 »

To byla první věc kterou jsem udělal.Skusil jsem ještě poslední věc přes digitál foťák se podívat jestli vůbec dálkáč vysílá signál a když sem měl ovladač natočený k foťáku a zkusil jsem zmáčknout tlačítko zap na ovladači tak se zpětným odrazem signálu zapnul přijímač a ovládání funguje.Vůbec nechápu proč to nefungovalo a přes půl hodiny si s tím hraju.Tak se omluvám za zbytečné téma ale opravdu jsem nevěděl co s tím.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Nemusis sa ospravedlnovat, na to tu toto forum predsa je, kto vie a ma chut, poradi...
Vacsinou problem s DO bol v baterkach, ak by nepomohla ich vymena a problem by pretrvaval, tak by som riesil reklamaciu u predajcu...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“