po naladění fungují programy (i volné) jen do 1. vypnutí

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
saku777
Nováček
Nováček

po naladění fungují programy (i volné) jen do 1. vypnutí

Příspěvek od saku777 »

Potřeboval bych poradit, co může způsobovat, že mě fungují programy pouze po novém naladění než poprvé vypnu DreamSky. Karta SkyLink IRDETO, zápisy přes modul OK, firmware 1.42. Nejedná se mě o příjem nezaplacených stanic, pouze ty, které umožňuje přijímat karta. Navíc po vypnutí a opětovném zapnutí nejen že nejdou kodované, ale ani volné programy. Pokud smažu a znovu naladím, opět do vypnutí fungují jak volné, tak i naše kodované. Zkoušeno jak přes uni čtečku, tak přes CW modul, přes který přijímám zápisy. Poradí někdo? Díky.

zarek
Nováček
Nováček

Re: po naladění fungují programy (i volné) jen do 1. vypnutí

Příspěvek od zarek »

Mne sa to stalo tiež raz že som niečo naladil a na druhy den to tam už nebolo.Dal som tovarne nastavenie a naladil som seting znova samozrejme aj soft ja osobne by som dal 1.58.Ale určte si treba urobit zalohu setingu ak to nahodou nepomôže.

Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Mě se jednou dostal Dreamsky do stavu, kdy vůbec nic nechtěl ukládat.
Po spuštění se dostal do stavu po továrním nastavení, musel jsem nahrát setting, pak fungoval, při vypínání si nic neuložil a při zapnutí to samé znovu. Zkoušel jsem všechno možné i nemožná, všechny možné verze FW, nic nepomohlo.
Poslal jsem ho na reklamaci, přišlo v pořádku.Na listu bylo napsáno, že byl přehrán FW, jakej ale nebylo uvedeno, ikdyž já jsem taky zkoušel přehrát všechny možné verze FW, které byly k dispozici.
Od té doby jel bez problému.
Možná máš nějaký podobný problém a bude třeba to svěřit odbornému servisu.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Jedno riešenie tu je nahraj FW
NXP256 satdigitalne beta aby sa povolilo FTP treba zmazať cez Dcc
/mnt/huangpu/flash.bin tím spravíš celkový reset satelitu potom zreštartuj z vypínačom vzadu naskenuj programy znova vypni, skontroluj či ostalo nastavenie zachovane a môžeš si dať Fw aký používaš nepoužívaj starú zálohu!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“