Problém s HD programy ze skylinku
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Problém s HD programy ze skylinku
Zdravím. Mám problém s HD programy ze skylinku. Máme předplacenej balíček Multi HD a některý programy prostě nejdou. Kartu máme ještě tu starou. Může to být tím? A když ji vyměním, půjde mi ta nová v HD Boxu FS9200 PVR, když má tu starou čtečku(původní). Firmware je tam nahraný nějaký z loňska 1.08 něco. Už nevím přesně. ČT HD mi to teď taky vůbec nenajde. ČT4 HD sem dnes ještě nezkoušel ladit. A to začíná MS. Sem totální amatér v tomhle oboru a koupil sem přístroj na kterej zkrátka nestačím. Moje chyba. Měl sem koupit něco obyč. Už sme z toho doma dost naštvaný. Někdy uvažuju že ho prostě vyhodím. Poradí mi někdo, jak na ty HD programy který máme zaplacený a nejdou. Vy jste tu větší odborníci. Já tomu prd rozumím. Když ba ste mi to někdo přijel dát do pořádku přímo domů, tak samozřejmě zaplatím. Kdyby se někdo takový našel, tak se domluvíme přes mail pitra.lukas@seznam.cz
Prosím pomozte.
Prosím pomozte.
-
- Nováček
Re: Problém s HD programy ze skylinku
Mám za to že to není přístrojem ale pokusy na lidech od nešeho největšího sat providera .
Možna máš kartu za blokerem ?
Jak dlouho tuto kombinaci provozuješ ?
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
kartu do boxu, nainstaluj tento posledny mcas
http://www.forum.satdigitalne.cz/downlo ... hp?id=8629 a vsetko, co ma ist, pojde.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
HD BOX máme asi 2,5 roku. Balíček multi hd předplacenej asi půl roku. Některý placený programy z toho balíčku jdou a některý co by měli jít nejdou. A třeba ani Prima HD nejde. Ty čt hd programy taky ne. Co to znamená - máš kartu za blokerem?supersat píše:Mám za to že to není přístrojem ale pokusy na lidech od nešeho největšího sat providera .
-
- Nováček
stáhl jsem z toho odkazu a rozbalil v pc. složku plugin asi zkopírovat na flešku, že? do boxu ji taky umím strčit a co pak? mohl bys mi prosím napsat návod jak pro úplnýho trotla, abych něco nepodělal? jen chci ještě upozornit, že nějakej plugin mcas už tam je nahranej. nebudou se nějak tlouct mezi sebou? mám ten starší nějak vymazat? prosím o opravdu podrobný návod. díky.grantec píše:kartu do boxu, nainstaluj tento posledny mcashttp://www.forum.satdigitalne.cz/downlo ... hp?id=8629 a vsetko, co ma ist, pojde.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
a nech sa paci
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=4139

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Prvni vec co udelej - objednej si novou kartu, docasny stav kdy skoro vse fungovalo i na starych CW kartach uz pomalu konci, 30.6.12 Skylink vypne placene HD programy a 30.9.12 se vypinaji i placene SD programy, nejpozdeji v prubehu pristiho roku bude vypnuto i vysilani ostatnich neplacenych programu, takze chte nechte musi prejit kazdy kdo neutece k UPC protoze CSlinku se to tyka take. Uz i ted jedou nektere premiove HD programy pouze na novych kartach i kdyz u tebe to bude v necem jinem..
HD-BOX 9200 FW 1.11.57-oscam 10367, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
-
- Nováček
A jakou mám vzít kartu? Aby fungovala v tý čtečce cryptoworks. V čem myslíš, že bude u mě problem?EmbreOnyx píše:Prvni vec co udelej - objednej si novou kartu, docasny stav kdy skoro vse fungovalo i na starych CW kartach uz pomalu konci, 30.6.12 Skylink vypne placene HD programy a 30.9.12 se vypinaji i placene SD programy, nejpozdeji v prubehu pristiho roku bude vypnuto i vysilani ostatnich neplacenych programu, takze chte nechte musi prejit kazdy kdo neutece k UPC protoze CSlinku se to tyka take. Uz i ted jedou nektere premiove HD programy pouze na novych kartach i kdyz u tebe to bude v necem jinem..
-
- Nováček
Problém bude v tom, že asi nestačíš reagovať na zmeny Skylinku. Asi prelaďujú moc rýchlo a moc často. Skús preladiť podľa tabuľky u nich na stránke.
-
- Nováček
to sem zkoušel taky. ručně ladit. a nic.daxo píše:Problém bude v tom, že asi nestačíš reagovať na zmeny Skylinku. Asi prelaďujú moc rýchlo a moc často. Skús preladiť podľa tabuľky u nich na stránke.
-
- Nováček
Neviem ako je to pri CW kartách ale napr. pre CT HD by mal byť ten istý zápis ako pre CT1 alebo CT2, takže ak Ti nejde len CT HD, tak by som problém v karte nehľadal. Skôr v setingu alebo nastavení antény.
-
- Nováček