moznost prehravania nahratych úrogramov aj v inych pristrojo

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

moznost prehravania nahratych úrogramov aj v inych pristrojo

Příspěvek od solide »

ahoj chcel by som sa spytat, moj Dreamsky NXP 256 HD, f.w. 1.31 nahrava vo formate .ts ktory sa vsak skoro nikde neda okrem samotneho pristroja prehravat. Neporadi niekto ci neexistuje na to nejaka finta aby nahrate programy vedeli prehravat aj ine, "pevne" pristroje ako su settopboxy, Tv, ktore maju moznost prehravat subory nahrate na USB?

pablo64
Nováček
Nováček

Re: moznost prehravania nahratych úrogramov aj v inych prist

Příspěvek od pablo64 »

ts. subor ti prehra akykolvek PC notebook programom VLC alebo aj win media player.
Pokial to xces do ineho formatu , nie je problem prekonvertovat do avi mpeg atd.
Zatial co ja viem tak stb nahravaju len do ts a este jeden format , ktory neprehras ani v pc , ( vypadla mi koncovka ) :)

VU+ ZERO
Dreamsky NXP256 HD,
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: moznost prehravania nahratych programov aj v inych prist

Příspěvek od solide »

pablo64 píše:ts. subor ti prehra akykolvek PC notebook programom VLC alebo aj win media player.
Pokial to xces do ineho formatu , nie je problem prekonvertovat do avi mpeg atd.
Zatial co ja viem tak stb nahravaju len do ts a este jeden format , ktory neprehras ani v pc , ( vypadla mi koncovka ) :)
asi som sa dost jasne nevyjadril. Nejde mi o PC ale o TV s moznostou prehravania , a ine pristroje.Ked strcim USB s nahravkou zo satelitu do TV Samsung tak mi vypise ze je to neznamy subor. Samotre prekonvertovanie ale trva dost dlho, ze? Neexistuje cez nejaky fw nastavit aby satelit nahraval napriklad uz priamo do .avi ?

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

do .avi určite nie
pablo64 mal pod tým druhým formátom zrejme na mysli .trp , prípadne .mpg

„Cross of Iron“
pablo64
Nováček
Nováček

Příspěvek od pablo64 »

hej myslel som mpeg , musim vyskusat aj ja ci mi prehra samsung tv .ts :89: dam vediet , ale dvd -vob mi prehrava

VU+ ZERO
Dreamsky NXP256 HD,
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“