Dreamsky NXP256 HD srot,srot,srot,!!!
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Dreamsky NXP256 HD srot,srot,srot,!!!
skoda GShare ,ved to nema niaku podporu obraz katastrofa ,rychlost
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Dreamsky NXP256 HD srot,srot,srot,!!!
wo co gou ?
kup si kartu pokud chceš sledovat TV
nebo ti někdo něco nakukal že že tu půjde věčne a ve 100% kvalitě ?
kup si kartu pokud chceš sledovat TV
nebo ti někdo něco nakukal že že tu půjde věčne a ve 100% kvalitě ?
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
Radek
- V.I.P.
Taky nechápu tu připomínku.
Kvalita obrazu je taková v jaké stanice vysílá, za to G-share nemůže a rychlost mi přijde v pohodě. Jsem jeden z těch který G-share pokud mi to jelo hodně využíval a nemůžu si stěžovat ani v nejmenším.Občasné cukání obrazu mi nevadilo. Ber to, že je to bonus navíc.
Co mě skončilo G-share přešel jsem na Oscam Special a jsem rád, že tam je zase tato podpora, opět navíc a zadara. Takže já s ním nemám problém.
Ikdyž má své mouchy, to ano, ale má i přidanou hodnotu oproti jiným přijímačům ...

Kvalita obrazu je taková v jaké stanice vysílá, za to G-share nemůže a rychlost mi přijde v pohodě. Jsem jeden z těch který G-share pokud mi to jelo hodně využíval a nemůžu si stěžovat ani v nejmenším.Občasné cukání obrazu mi nevadilo. Ber to, že je to bonus navíc.
Co mě skončilo G-share přešel jsem na Oscam Special a jsem rád, že tam je zase tato podpora, opět navíc a zadara. Takže já s ním nemám problém.
Ikdyž má své mouchy, to ano, ale má i přidanou hodnotu oproti jiným přijímačům ...

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
- Nováček
mam doma hdbox ,amikoalien,obraz v sd a hd je lepsi a podpora tak isto ,dobre na NXP je to geshare ,no mozno treba vickat naten spravny sw ,a srot beriem spet , nemal som siho kupit je pravda ze som si onom vela neprecital 

-
- Nováček
ja som si s ním užil svoje , nikdy viac dreamsky 256 .ešte že mi ho v predajni bez problémov vymenili ,doplatil som 100 euro a mám vu+uno a je to bomba . ,, pohoda klídek tabáček " .
-
- Nováček
-
- Nováček
cau fantozi , nxp256 mam 3 dni menil som sw 1.38,1.58,ale satele to gshare sekalo ale dal som 1.42 a neseka to ,ale neide yutube ,to mi nevadi, kupoval soho hlavne pre gshare zauima ma 19.e,13,e,16.e vcelku som spokojny vcera som sa nim potrapil
-
- Nováček
tak to ti gratulujem , ja som g-share nepoužíval išiel len ako klient v mojej sieti a potom s kartou a 15 až 20x za den zamrzol to už bolo vela na mňa , nedalo sa na to pozerať .mal som doma 2- ks a oba to isté kým som ho mal tak som prišiel po soft 1,35 ale boli už aj novšie tolko krát čo som prehral soft na týchto prijímačoch to som ešte nerobil na žiadnom inom . vela šťastia .
-
Radek
- V.I.P.
U NXP256HD asi dost zaleží na kusu.Každý si žije svým životem. Některý šlape a nezlobí, s jiným je trápení.fantozi55 píše:ja som si s ním užil svoje , nikdy viac dreamsky 256 .ešte že mi ho v predajni bez problémov vymenili ,doplatil som 100 euro a mám vu+uno a je to bomba . ,, pohoda klídek tabáček " .
No, abys taky nenarazil. Viz. jedna z recenzí na Vu+Uno na kterou jsem narazil (celý zbytek textu).
+ excelentní obraz na HD kanálech,
+ šikovný přehledný robustní ovladač,
+ rychlé přepínání kanálů,
+ Linux levná varianta DreamBoxů,
+ síťové funkce,
+ 2x UNI čtečka + 2x CI slot = celkem pojme 4 karty
- horší obraz u SD kanálů s nízkým bitrate (zvýrazňuje více kostičky),
- časté zasekávání "VU+ Uno" na displeji" při vypnutí do spánku (Deep StandBy)
- dost funkcí nefunguje jak by mělo,
- čekal jsem od tohoto stroje víc
Někde jsem četl recenzi a tak jsem jednou dal na hodnocení. Musím říct, že po víc jak 2 měsíčním provozu a zkušenostech s VU+ Uno jsem se hodně zklamal.
Jediné co je fakt u VU+ Una plusem je bezkonkurenční kvalita HD stanic (lepší detaily jsem neviděl ani u Technisatu).
O ostatních věcech bych už mluvil jen o velikém zklamání.
Věčné tuhnutí přístroje, ať se tam nahraje jakákoliv verze Image, celkově působí dojmem jakoby byl poddimenzovaný a nezvládal skoro nic.
Absolutní chaos u nasdílení disku či složek - něco si namountnete přes síť a při dalším zapnutí VU+ vám složka zmizí někdy.
Hodněkrát narazíte na tzv. zelenou smrt, kdy přístroj nezvládne nějakou operaci a restartne se !
Moc tuto mašinu nedoporučuji tzv. hračičkám, snad jen pro nenáročného člověka, který by nevyužíval naplno všechny schopnosti Linuxu, ale chtěl by využít excelentní kvalitu HD programů na úrovni Blu-Ray.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
- Steiner
- Pokročilý
no ano, takto nejako môže vyzerať debata o sat.boxe za pár šupov, a verím že by mohla siahať aj do "nekonečna"
ja som ho šupol do kuchyne ako clienta, tvári sa akože funguje a tým pádom ma viac nezaujíma
ja som ho šupol do kuchyne ako clienta, tvári sa akože funguje a tým pádom ma viac nezaujíma

„Cross of Iron“
-
- Nováček
Mám doma 2ks NXP256 a obidva fungujú bez problémov. Nepoužívam Youtube a ani Gshare. Používam na nich Oscam ako klient, pravda je že by to chcelo novšiu verziu Oscamu. Včera som musel po 28 dňoch urobiť reštart,ale myslím že po takej dobe je to asi normálne a naozaj záleží od kusu.
Dreamsky NXP256 HD, 1W, 4.8E, 13E, 23.5E
-
- Nováček
radek , tak mám asi šťastie na vu+uno . okrem jednej zelenej smrti šlape bez problémov . ide ako server aj ako klient+ reshare s hdd nemám a ani som nemal nikdy problém bez problémov si zdielam všetky hdd disky v satelitoch po sieti dreambox, vu+uno , hdbox ,alien 8900 + router s usb hdd . samozrejme aj s pc sa dostanem a pozeram filmy v akom kolvek satelite ešte keby som prišiel na to ako sa s hdboxom dostať na hdd v dreamboxe ,vu+uno alien 8900 tak to by bolo super . opačne sa bez problémov dostanem so satelitmi na hdd v hdboxe . nedávam tam nič nové ,nemám dôvod ked mi to čo potrebujem funguje . ako som písal hore doplatil som 100-euro a šlape to . čo sa týka obrazu kvality ide to na 100 hz led full hd 82 cm celkom slušne ale aj to sa dá nastaviť v menu tak isto ako v dreamboxe neverím tomu že má obraz na figu v nastaveniach sa dajú urobiť hotové zázraky a každý si príde na svoje ,len sa tam treba pozrieť a vyskúšať si je to presne ako v dreamboxe . mal som problém aj s vu+uno ked prišlo na trh ,nedokázal som nastaviť hd programy na upc ale o pár dní vydali novší soft kde to už fungovalo . podobné problémy mali aj nové dreamboxi s upc hd tam to tiež museli riešiť okamžite . neobhajujem vu+ ani dreamboxa ani neodhováram od dreamskeho 256 mal som alebo mám tieto mašiny doma tak viem to porovnať .
-
- Nováček
radek , tak mám asi šťastie na vu+uno . okrem jednej zelenej smrti šlape bez problémov . ide ako server aj ako klient+ reshare s hdd nemám a ani som nemal nikdy problém bez problémov si zdielam všetky hdd disky v satelitoch po sieti dreambox, vu+uno , hdbox ,alien 8900 + router s usb hdd . samozrejme aj s pc sa dostanem a pozeram filmy v akom kolvek satelite ešte keby som prišiel na to ako sa s hdboxom dostať na hdd v dreamboxe ,vu+uno alien 8900 tak to by bolo super . opačne sa bez problémov dostanem so satelitmi na hdd v hdboxe . nedávam tam nič nové ,nemám dôvod ked mi to čo potrebujem funguje . ako som písal hore doplatil som 100-euro a šlape to . čo sa týka obrazu kvality ide to na 100 hz led full hd 82 cm celkom slušne ale aj to sa dá nastaviť v menu tak isto ako v dreamboxe neverím tomu že má obraz na figu v nastaveniach sa dajú urobiť hotové zázraky a každý si príde na svoje ,len sa tam treba pozrieť a vyskúšať si je to presne ako v dreamboxe . mal som problém aj s vu+uno ked prišlo na trh ,nedokázal som nastaviť hd programy na upc ale o pár dní vydali novší soft kde to už fungovalo . podobné problémy mali aj nové dreamboxi s upc hd tam to tiež museli riešiť okamžite . neobhajujem vu+ ani dreamboxa ani neodhováram od dreamskeho 256 mal som alebo mám tieto mašiny doma tak viem to porovnať .