Nastavenie skoncenia nahravania
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Nastavenie skoncenia nahravania
Zdravim.
Da sa nejak nastavit nahravanie tak aby koncilo o 20 min neskor (alebo viac)?
Pretoze ked dam len 15min (co tam je maximalne) tak napr. z Markizi mi chyba nahraty konec filmu.
Pretoze ked dam len 15min (co tam je maximalne) tak napr. z Markizi mi chyba nahraty konec filmu.
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
HD-BOX FS-7110 HD
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Nastavenie skoncenia nahravania
Rezervuj si nahrávku pres epg pak běž do menu casovace a tam ručně prodluz nahrávku o kolik potrebujes.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
- Nováček
Dakujem, to ma vobec nenapadlo.Thomik1 píše:Rezervuj si nahrávku pres epg pak běž do menu casovace a tam ručně prodluz nahrávku o kolik potrebujes.
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
HD-BOX FS-7110 HD
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
djqixo píše:Zdravim.
Proč potom vůbec vysílají EPG , to je jak předpověd počasí na tři dny dopředu ... taky o ničem ,
Já bych si stěžoval na vyšších místech . Poslat na ně ČOJku , SOjku apod ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Já bych spíše dořešil,aby fungovala přednastavena položka v menu prodloužení nahrávání přes EPG o 15 minut (bohužel ve verzi test to nefunguje).V novém fw bych to prodloužil volbou né o 15 min. ale 30 minut a byl by klid.
Dříve jsem tuším napsal,že ve verzi test tato volba je funkční,bohužel tomu tak není.Za dezorientaci uživatelů se omlouvám.
Dříve jsem tuším napsal,že ve verzi test tato volba je funkční,bohužel tomu tak není.Za dezorientaci uživatelů se omlouvám.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
Tych 30 min by potesilo aj mna. Alebo moznost nastavit hodnotu rucne.
Na stazovanie sme mali pani...
Na stazovanie sme mali pani...
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
HD-BOX FS-7110 HD
-
- Nováček
Thomik1 píše:Rezervuj si nahrávku pres epg pak běž do menu casovace a tam ručně prodluz nahrávku o kolik potrebujes.
Je ešte jedna možnosť (podľa mňa jednoduchšia).
V epg si rezervuj nahrávku (buď stlačením 2xOK alebo červeným na nahrávanie) a opätovným stlačením červeného na nahrávanie môžeš zmeniť dĺžku
nahrávania.

-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
jj také je to možnost.Jaroslav69 píše:Thomik1 píše:Rezervuj si nahrávku pres epg pak běž do menu casovace a tam ručně prodluz nahrávku o kolik potrebujes.
Je ešte jedna možnosť (podľa mňa jednoduchšia).
V epg si rezervuj nahrávku (buď stlačením 2xOK alebo červeným na nahrávanie) a opätovným stlačením červeného na nahrávanie môžeš zmeniť dĺžku
nahrávania.
Bohužel tak trochu zcestná.Přeci je holí nesmysl čekat u přijímače až začne nahrávat,jen abych si mohl zajistit konec nahrávky.
Poté nepotřebuji EPG a mohu si to nahrávat na přímo.

Když pánbůh dá a motyka spustí snad se v příští pětiletce dočkáme oprav.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
Nemusím čakať kým sa program začne nahrávať! V menu epg stlačím dvakrát "červené tlačítko na nahrávanie" na programe ktorý chcem nahrať, a tu si zmením dľžku nahrávania. :)
-
- Nováček
Dakujem. To "kruhove cervene tlacitko" na nahravanie funguje. Moc ste mi pomohli.
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD
HD-BOX FS-7110 HD