HDBOX FS9300 > PKT HAARP Enigma2 v3c
Moderátor: By.Bob
Dakujem ale tato linka nikam nevedie :94:
Nie je nic jednoduchsie, nainstaluj mgcamd, do var/keys umiestni subor newcamd.list s riadkom CWS = IP_adresa port meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan . Parametre zadaj tie, ktore su definovane v oscame pre newcamd, ak je to vzdialeny server, namiesto lan zadaj wan.robino2580 píše:Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, rad by som sa pripojil na OSCAM server na ktorom bezi CCCAM a NEWCAMD v lokalnej sieti z PKT HAARP Enigma2 v3c. Uz som kadeco precital aj vyskusal ale stale sa mi nedari. Poradte mi prosim. Dakujem
onisud píše:Nie je nic jednoduchsie, nainstaluj mgcamd, do var/keys umiestni subor newcamd.list s riadkom CWS = IP_adresa port meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan . Parametre zadaj tie, ktore su definovane v oscame pre newcamd, ak je to vzdialeny server, namiesto lan zadaj wan.robino2580 píše:Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, rad by som sa pripojil na OSCAM server na ktorom bezi CCCAM a NEWCAMD v lokalnej sieti z PKT HAARP Enigma2 v3c. Uz som kadeco precital aj vyskusal ale stale sa mi nedari. Poradte mi prosim. Dakujem
Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne fungujemirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemu
robino2580 píše:Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne fungujemirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemuak by sa niekto potreboval pripojit na NEWCAMD beziaci na OSCAME, myslim ze budem schopny poradit aj ja.
Dôležité je aby si mal pripravý server a samozrejme aj vyrobeného usera na serveri. Pošlem ti moje konfiguraky ak maš záujem. Dôežitý údaj, neviem prečo ale dobre mi beži ako klient iba OSCAM 6145miro232 píše:robino2580 píše:Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne fungujemirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemuak by sa niekto potreboval pripojit na NEWCAMD beziaci na OSCAME, myslim ze budem schopny poradit aj ja.
Prosím o pomoc, kam mám doplnit údaje k pripojeniu na server? Oscam mi beží. Dík.