Open AAF Image

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
jirka106
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Open AAF Image

Příspěvek od jirka106 »

Nastal mi problém s načítáním Picon v AAF z USB.Když restartuji přijímač,tak se objeví hláška /žádné zobrazitelné soubory na tomto médiu nenalezeny/A Picony se u programu nezobrazují,ale stačí jen flešku vytáhnout a znova zastrčit a vše je v pořádku,tak nevíte někdo kde by mohla být zrada?

Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Mozno ma problem mountnut usb disc. Ked ti prestane zobrazovat picony, tak ho nevytahuj, ale pozri v GSU v device managerovi ci je mountnuty ako media/usb, ak nie, tak ho cez ten manager moutni.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
akordeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od akordeon »

Pozdravujem, vikino chcel by som sa opytať,pridal si video ukažku noveho image AAF, v čom je lepšie AAf image ako open pli, len v grafike image ,ale ma to niečo aj so stabilitou samotneho image,dik za pripadne vysomarenie mňa.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Ja mam rad aaf z z viacerych dovodov.
1. aktualizuje sa zvacsa az po odladeni komponentov, niekedy sa im to sice nepodari, ale vacsinouu ano.
2. funguje v nom vsetko co ja pouzivam a co je pre mna podstatne. U kazdeho uzivatela sa poziadavky samozrejme lisia.
3. V AAF mi velmi vyhovuje softcam manager, takze pri skusani roznych camov a konfigov je s tym velmi pohodlne narabanie.

Inak do kazdeho (skoro) image si aj tak este pridavam TSpanel a GSU, takze pokial su v tomto case vsetky dostupne imgs na baze Open PLi, tak je to jedno...ktory img pouzivas, zalezi na zvyku a sympatiach. Len pri PLi neodporucam aktualizovat velmi casto, maximalne raz za tyzden a ked tak, tak vzdy si pred aktualizaciou urobit svoj vlastny backup a pokial po aktualizacii nieco vypali zle, je moznost sa vratit...

akordeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od akordeon »

vďaka za info,to čo si pisal je pre mňa postačujuce, ako si pisal tak sa stalo aj mne po aktualizacii som mal zelenu smrť a musel som odznova,maš tiež pravdu nevymazuje stare komponenty treba ich ručne odstraňovať ešte raz dik.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Posledne updaty od aaf teamu su nejake nevydarene plne roznych chyb. Zacalo to image-om od 17.3. Prestali mi ist mkv a niektore dalsie chyby sa prejavili pri instalacii napr. skinu HD Glass 16. Takze prechadzam na nejaky cas na open pli image...kde je vacsina veci OK.

golemek
Nováček
Nováček

Příspěvek od golemek »

Vikino jeste nejnovejsi AAF Image neni moc stabilni? Nezkousel jsi to? Mam porad nejaky update z 8.3.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Prave dnes som nahodil Open PLi a ostavam na nom zatial. AAF z 28.3.2012 ma uz opravene vacsinu chyb, az na jednu, ze sa neda urobit full backup. Nahlasil som tuto chybu a v dalsom update bude opravena.
Preco som ale presiel na Open PLi je dovod stability oscamu pri citani karty v citacke. Pouzil som oscam stable z downloadu PLi a svn je tam 5741 a oproti unstable oscamom sa to rapidne zlepsilo.
V AAF je na stiahnutie 6018, ktory sa mi nezdal az tak dobry.
Takze AAF ano, je to vydareny img, ale asi si ho nahodim len cez BA na usb...

karkler
Nováček
Nováček

Re: Som začiatočník s et9000 - pomôžte mi

Příspěvek od karkler »

Při backup image AAF z března 2012 se záloha ukončila hláškou :
Version 8,3 MOD
create : roof : abifs

Number of bad blocks : 0
Neumber of bbf blocks : 0
Block size 131072, page size 2048, 00B size 64
Dumping data starting at 0x000000000 and ends at 0x00600000...
Check : kerneldump
gzip : error inflating
Kernel dump error
Please Flash your Kernel new and Backup again

Co nevím jak mám flashovat Kernel ? Ale pokud to neudělám, nemohu BKP udělat. Má někdo radu ?

|Xtrend ET9000, ARIVA 200 | Parabola 85 cm | Multifokus 28E, 23,5E, 19 E, 13 E | TV Plazma Panasonic|
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

vikino píše:AAF z 28.3.2012 ma uz opravene vacsinu chyb, az na jednu, ze sa neda urobit full backup. Nahlasil som tuto chybu a v dalsom update bude opravena.

karkler
Nováček
Nováček

Příspěvek od karkler »

Díky za odpověď, alespoň má člověk jistotu, že to nepokazil sám. Už se těším na opravenou image AAF.

|Xtrend ET9000, ARIVA 200 | Parabola 85 cm | Multifokus 28E, 23,5E, 19 E, 13 E | TV Plazma Panasonic|
eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eemil »

tak jsem to taky zkoušel a napadlo mě tam nahrát plugin backupsuite, tak jsem ho našel a nainstaloval, ale hlásilo to chybu, že tomu v usr/bin chybí mkfs.ubifs. Tak jsem na VU nahodil open pli image, nainstaloval backupsuite a vypůjčil jsem si ten chybějcí mkfs.ubifs. Do ET s AAF image jsem doplnil tento chybějící soubor a záloha proběhla úspěšně, tak jsem zkusil i to originál backup co je obsažené v aaf a zdá se to taky funkční, zálohu to vytvořilo. Ke stáhnutí zde: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 290&t=7831

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Super, dik... :D :28:

golemek
Nováček
Nováček

Příspěvek od golemek »

eemil píše:tak jsem to taky zkoušel a napadlo mě tam nahrát plugin backupsuite, tak jsem ho našel a nainstaloval, ale hlásilo to chybu, že tomu v usr/bin chybí mkfs.ubifs. Tak jsem na VU nahodil open pli image, nainstaloval backupsuite a vypůjčil jsem si ten chybějcí mkfs.ubifs. Do ET s AAF image jsem doplnil tento chybějící soubor a záloha proběhla úspěšně, tak jsem zkusil i to originál backup co je obsažené v aaf a zdá se to taky funkční, zálohu to vytvořilo. Ke stáhnutí zde: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 290&t=7831
To mi taky kdysi nefungovalo opravil jsem to pomoci linku :

ln -s /usr/bin/mkfs.ubifs /usr/sbin/mkfs.ubifs
ln -s /usr/bin/nanddump /usr/sbin/nanddump

Pepik71 Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Pepik71 »

Dnes čistá instalace Update Image 11.4.2012,svítí booting a na Tv logo open aaf ,spiner točí stále dokola a nic se neděje.Tak jsem zkusil čistou instalaci z 28.03. a to najede normálně. Čistý Open Pli z 11.04. taky nejde,staršího data zase jdou. Mám tento Bootloader-20111210-et9x00.Zkoušel jsem ruzné image Egami, neofico Black Hole,originál image a pod. ty fungují.v čem je chyba?

,Dreambox Two/Dreambox DM900/Xtrend ET10000 /parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“