hláška "Program zakódován"
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
hláška "Program zakódován"
Dobrý den,
měl jsem HDBOX 9105, teď mám 7110 a SKYLINK ICE(0D96). Vyzkoušel jsem různé verze OSCAM i MCAS, ale vždy jednou nebo dvakrát za týden se objeví hláška "Program zakódován" a nepomůže ani restart emulátoru přes telnet. Pomůže pouze vypnout přijímač ze sítě a zapnout. Myslím dokonce, že mi tohle dělalo, ikdyž jsem používal CAM místo čtečky. Nepotřebuju sdílení karty ani PIP, jenom spolehlivý přijímač. HDBOX se mi líbil kvůli možnosti nahrávání na síťový disk. Nevíte o nějakém přijímači, který tyto problémy nemá? Nebo jsou jenom u mně? Nijak jsem se v přijímačích "nevrtal", konfiguráky jsem používal tady z fóra, čtečku jsem v menu CAS vypnul, ale pořád se hlášky "Program zakódován" nemůžu zbavit. Ani u jednoho z přijímačů.
Díky moc.
měl jsem HDBOX 9105, teď mám 7110 a SKYLINK ICE(0D96). Vyzkoušel jsem různé verze OSCAM i MCAS, ale vždy jednou nebo dvakrát za týden se objeví hláška "Program zakódován" a nepomůže ani restart emulátoru přes telnet. Pomůže pouze vypnout přijímač ze sítě a zapnout. Myslím dokonce, že mi tohle dělalo, ikdyž jsem používal CAM místo čtečky. Nepotřebuju sdílení karty ani PIP, jenom spolehlivý přijímač. HDBOX se mi líbil kvůli možnosti nahrávání na síťový disk. Nevíte o nějakém přijímači, který tyto problémy nemá? Nebo jsou jenom u mně? Nijak jsem se v přijímačích "nevrtal", konfiguráky jsem používal tady z fóra, čtečku jsem v menu CAS vypnul, ale pořád se hlášky "Program zakódován" nemůžu zbavit. Ani u jednoho z přijímačů.
Díky moc.
-
- Nováček
Re: hláška "Program zakódován"
ještě doplním: teď zkouším nějakou starší verzi OSCAM(oscam-0.99.4svn2901-stlinux) a chci se zeptat, jestli
- OSCAM propouští EMM zápisy?
- je lepší použít jako klienta mgcamd nebo oscam/dvbapi?
Díky.
- OSCAM propouští EMM zápisy?
- je lepší použít jako klienta mgcamd nebo oscam/dvbapi?
Díky.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Raz za tyzden objavis hlasku zakodovany aj na certifikovanom prijimaci. Obrat sa na spolocnost skylink, nech ti ponuknu prijimac, ktory take problemy nema.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Myslím, že nejsi sám, kdo má tyto problémy.
Mám 7110 asi měsíc (karta TT nebo CSLINK), s MCAS to byla hrůza.
Po přechodu na OSCAM je to lepší, ale do dokonalosti to má daleko.
Jestli ten výpadek máš 2x týdně tak patříš mezi šťastnější.
Nejhorší je, že nestačí např. přepnout nebo vypnout a zapnout dálkáčem, ale že se přístroj musí odpojit od napětí.
Jestli ti stačí "Skylink ready" přijímač tak doporučuju Optibox Zebra.
Kámoš montážnák jich nainstaloval víc jak 100 a žádná reklamace, rychlé přepínání, jednoduchost, spolehlivost a nahrává i na fleshku.
Mám 7110 asi měsíc (karta TT nebo CSLINK), s MCAS to byla hrůza.
Po přechodu na OSCAM je to lepší, ale do dokonalosti to má daleko.
Jestli ten výpadek máš 2x týdně tak patříš mezi šťastnější.
Nejhorší je, že nestačí např. přepnout nebo vypnout a zapnout dálkáčem, ale že se přístroj musí odpojit od napětí.
Jestli ti stačí "Skylink ready" přijímač tak doporučuju Optibox Zebra.
Kámoš montážnák jich nainstaloval víc jak 100 a žádná reklamace, rychlé přepínání, jednoduchost, spolehlivost a nahrává i na fleshku.
-
- V.I.P.
Mne to robi aspon 1x za den ale po restarte stale nabehne uz som si zvikol ale hladam stale moznost aby to bolo stabilnejsie aj za cenu vymeny prijmaca
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
- TMK
- Nováček
Je nahrávka přehratelná/zpracovatelná v PC? Dík, T.rost píše:Optibox Zebra .. nahrává i na fleshku.
HD-BOX FS-7110 HD PVR (fw 2.11.16) + Skylink HD Irdeto (přes MCAS)
-
- Nováček
Kámoš montážník zjistí, momentálně nemá doma rychlou fleshku, s pomalýma Zebra nejede.TMK píše:Je nahrávka přehratelná/zpracovatelná v PC? Dík, T.rost píše:Optibox Zebra .. nahrává i na fleshku.
Pak napíšu, ale vzhledem k tomu, že je to "skylink ready", tak si myslím, že na PC to nepojede.
Uvidíme.
-
- Nováček
Tak jasně že za MOC cca 3000 kč nemůžu chtít zázraky, jen jsem se chtěl zeptat, jestli tenhle problém někdo nevyřešil. Měl jsem kdysi IPBOX 400s s Newcs/mgcamd a tam stačilo restartovat newcs nebo mgcamd pomocí jednoduchého skriptu, a dekódování pokračovalo dál. Tady je nejspíš problém jinde než v emulátoru.
Spíš se chci zeptat, jestli tenhle problém není vyřešen v nějaké vyšší řadě HDBOXU.
Jediný požadavek je, aby šel přimountovat SMB/NFS disk a na ten nahrávat a samozřejmě relativní spolehlivost s minimem výpadků.
Spíš se chci zeptat, jestli tenhle problém není vyřešen v nějaké vyšší řadě HDBOXU.
Jediný požadavek je, aby šel přimountovat SMB/NFS disk a na ten nahrávat a samozřejmě relativní spolehlivost s minimem výpadků.
-
- Nováček
Nahrávka jde přehrávat a editovat na PC, nahravam i 2 porady najednou. Edituji v pohode pres Videoredo. SD ukladam bez rekomprese do mpeg2. HD do mkv. Doporučuji!TMK píše:Je nahrávka přehratelná/zpracovatelná v PC? Dík, T.rost píše:Optibox Zebra .. nahrává i na fleshku.
-
- Nováček
littleoak píše:Tak jasně že za MOC cca 3000 kč nemůžu chtít zázraky, jen jsem se chtěl zeptat, jestli tenhle problém někdo nevyřešil. Měl jsem kdysi IPBOX 400s s Newcs/mgcamd a tam stačilo restartovat newcs nebo mgcamd pomocí jednoduchého skriptu, a dekódování pokračovalo dál. Tady je nejspíš problém jinde než v emulátoru.
Pouzivam predposledni firmware .61 a posledni MCAS a je to za tyden bez jedinho problemu, taky tu mam na zkousku CI Mascom irdeto/cw a s tim to je taky ok. Takze staci dokoupit dekodovaci modul..., netreba menit cely prijimac:-D.Navic tenhle Mascom uklada nesifrovane, nema certifikaci a slape ok. Ale stoji cca 1200. Oscam ani Mcas na novym firmwaru jsem stabilni taky nemel, je to bida.
-
- Nováček
Aha ptate se na Optibox, Skylink ready ukladaji jen sifrovane...rejca píše:Nahrávka jde přehrávat a editovat na PC, nahravam i 2 porady najednou. Edituji v pohode pres Videoredo. SD ukladam bez rekomprese do mpeg2. HD do mkv. Doporučuji!TMK píše:Je nahrávka přehratelná/zpracovatelná v PC? Dík, T.rost píše:Optibox Zebra .. nahrává i na fleshku.
-
- Nováček
Musím říct, že od té doby, co mi jede na 7110 E2 z flashky + OSCAM stažený přes bluepanel (FKTeam, podle návodu zde z fóra), tak jsem se hlášek a chyb dekódování úplně zbavil(Oscam je konfigurovaný pro Cyfra+ a se Skylink ICE jede jako zpraku:)))). E2 je skvělá a doporučuju ji. Alespoň vyzkoušet.
-
- V.I.P.
Ja pouzivam fw 2.10.17[octagon] a oscam a tiez som v tejto kombinacii este nevidel program zakodovany neviem ako posledna enigma nechce sa mi hrat ked to ide ale pri predchadajucich sice nepisalo program zakodovany ale klasicke fw ma jednoduchsiu obsluhu diskov a podporuje aj ntfs disky, zo sietovym diskom tiez bez problemov a v E2 mi praskalo pri prepinani programov tu len obcas a prepinani rovnako rychle
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3