Problem: po vypnuty a zapnuty nefunguju programi
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Problem: po vypnuty a zapnuty nefunguju programi
Zdravim mal niekto z vas problem na HD 7110... normalne mi funguje.. aj Irdeto skylink.. vsetk..ale.. ked vypnem a zapnem.. tak mi nenabehne anijeden program a pise ze zakodovany.. a pri ta3 mi pise ze chyba programu. vtedy staci vymazat vsetky stanice... a znova naladit a ide mi to.. ale pri kazdom vypnuty mi toto urobi neviete niekto co s tym?
-
- V.I.P.
Re: Problem: po vypnuty a zapnuty nefunguju programi
Ja by som ho skusil odznova nainstalovat, vymazal box nahral fw v6 a potom fw ktore chcem pouzivat a pugin mozno sa preberie 

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Máš motor , diseqc nebo singl konvertor ?roman.hujo píše:Zdravim mal niekto z vas problem na HD 7110... normalne mi funguje.. aj I-deto skylink.. vsetk..ale.. ked vypnem a zapnem.. tak mi nenabehne anijeden program a pise ze zakodovany.. a pri ta3 mi pise ze chyba programu. vtedy staci vymazat vsetky stanice... a znova naladit a ide mi to.. ale pri kazdom vypnuty mi toto urobi neviete niekto co s tym?
Chyba programu to nastává v případě že máš signál a jsi na jiné družici .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček
ShaMan píše:Máš motor , diseqc nebo singl konvertor ?roman.hujo píše:Zdravim mal niekto z vas problem na HD 7110... normalne mi funguje.. aj I-deto skylink.. vsetk..ale.. ked vypnem a zapnem.. tak mi nenabehne anijeden program a pise ze zakodovany.. a pri ta3 mi pise ze chyba programu. vtedy staci vymazat vsetky stanice... a znova naladit a ide mi to.. ale pri kazdom vypnuty mi toto urobi neviete niekto co s tym?
Chyba programu to nastává v případě že máš signál a jsi na jiné družici .
No ja mam parabolu a LBN na 4 prijmace.. na 2 mam VU+ duo... na dalsom mam jeden.. a tuto mam tiez jeden.....takze asi by som mal mat nastaveny diseqc ze,.. ale absolutne sa nevyznam v nastaveny na tomto prijmaci :-/..
-
- Nováček
ako mam nahrat tu W6??Noro C píše:Ja by som ho skusil odznova nainstalovat, vymazal box nahral fw v6 a potom fw ktore chcem pouzivat a pugin mozno sa preberie
-
- V.I.P.
Tak isto ako fw ale musis mat vypnute pluginy
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
tu 6tku mi nechce nacitat vobec :-/.... dpc...Noro C píše:Tak isto ako fw ale musis mat vypnute pluginy
-
- Nováček
dakujem problem... vyrieseni bolo to nastavenym satelitu..myslel som ze nastavenym pdla toho ako vyhladavam tak to automaticky nastavi aj satelit.. a este by som mal jednu otazoku vedel by mi nieto z vas poradit.. ako vytvort toto HDcko ako server kde mam irdeto kartu.. a ako nastavit VU+ duo aby zdielao tu kartu co mam v hdcku?