Internet + Ivysílání České televize
Moderátor: By.Bob
- Neipori
- Nováček
Internet + Ivysílání České televize
Zdravím, má někdo zkušenost s internetovým prohlížečem? Konkrétně přehrávání videí například z portálu České televize - Ivysílání, v televizi LG LED 42LW570S to například vyžaduje pluing na Adobe Flash Player, ale i podle výrobce to tam doinstalovat zatím nejde a starý to neumí přehrát
. Potom nemá webový prohlížeč, v tomto přístroji, pro mne, skoro žádný smysl. Pluingy mají být umístěny na flešce, ale bude to fungovat? Děkuji.

- Neipori
- Nováček
Re: Internet + Ivysílání České televize
Neipori píše:Zdravím, má někdo zkušenost s internetovým prohlížečem? Konkrétně přehrávání videí například z portálu České televize - Ivysílání, v televizi LG LED 42LW570S to například vyžaduje pluing na Adobe Flash Player, ale i podle výrobce to tam doinstalovat zatím nejde a starý to neumí přehrát. Potom nemá webový prohlížeč, v tomto přístroji, pro mne, skoro žádný smysl. Pluingy mají být umístěny na flešce, ale bude to fungovat? Děkuji.
Tak jsem tento model už odpískal a pořídil si HD Box 7110.
-
- Nováček
Jsem majitelem HD Box 8000 a chtěl jsem se zeptat, jestli jeho majitelé už vyzkoušeli web. prohlížeč. Určený program pro spuštění prohlížeče jsem nenašel. Děkuji za každou radu. Jináč až na občasné zamrzání při seřazování programů (ale toto se dělá jen na začátku) a opravdu pomalý start (ale OS Linux) je to super stroj. Obraz HD i SD u mě na Samsung LE 40B650 ve výborné kvalitě.
-
- Nováček
Plugin se jmenuje WebZeal_v2.51su.mnthttp://sapro.cz/ftp/index.php?&directio ... ory=HD-BOX
Stačí nakopírovat do kořenového adresáře na flash nebo HDD a ve "Správci zařízení" načíst soubory s disku (zadní USB2).
Stačí nakopírovat do kořenového adresáře na flash nebo HDD a ve "Správci zařízení" načíst soubory s disku (zadní USB2).
-
- Nováček
Myslíš že tento Plugin WebZeal_v2.51su.mnt (40 MB)je vhodný na model HD BOX 8000 PVR? Nad tímto je WebZeal_v0x0204S.tar.bz (14,82 MBu kterého je napsáno, že je určen pro modely 9105 a 7110. Jináč v oddělení pro HD BOX 8000 žádný takový Plugin WebZeal není. Já jen abych BOX nepoškodil a ten rozdíl ve velikosti MB? Tyto máš vyzkoušené na HD BOX 8000? Děkuji
-
- Nováček
-
- Nováček
Potvrzuji také. Připojil jsem USB klávesnici do zadního vstupu, v přední jsem měl Flash s WebZealem a mohl psát. Horší to už bylo s ovládáním prohlížeče (bez myši). Na tento účel raději doporučuji PC.
Ale rád bych se někoho optal, jak přidat více služeb do prohlížeče "FreeTV+" mám tam jen dvě služby (You Tube a "teď si nevzpomenu") a v návodu jich je až pět. Děkuji

Ale rád bych se někoho optal, jak přidat více služeb do prohlížeče "FreeTV+" mám tam jen dvě služby (You Tube a "teď si nevzpomenu") a v návodu jich je až pět. Děkuji
-
- Nováček
Tak jsem vyzkoušel a net funguje perfektně akorád ta klavesnice to hrozné, ale je to sat příjmač a né PC. Pohyb myši mi připomíná první laptopy, kde nebyla plocha, ale jen uprostřed klávesnice takový gumový čudlík s kterým se hýbalo. Jináč nemá někdo vyzkoušený USB rozbočovač z důvodu připojení klávesnice a myši? Děkuji
-
- Nováček
Podle návodu jsem nainstaloval plugin WebZeal ale webový prohlížeč je stále nedostupný (šedivá položka). Nějaké nápady co s tím?
-
- Nováček
usb rozbočovač mám napojen na zadní usb - mám do něj píchlý hdd 320GB a usb wifi stick. obojí jedeJirkacv píše: Jináč nemá někdo vyzkoušený USB rozbočovač z důvodu připojení klávesnice a myši? Děkuji
-
- Nováček
dejadro píše:Podle návodu jsem nainstaloval plugin WebZeal ale webový prohlížeč je stále nedostupný (šedivá položka). Nějaké nápady co s tím?
WebZeal (s koncovkou .mnt) mám na Flash disku a po vložení do přední USB zdířky mám možnost v nabídce "Doplňky" WebZeal spustit.
Jinak nevím v čem by měl být problém. Vím jen, že ho nejde spustit ze zadní USB zdířky.
-
- Nováček
V menu správce zařízení - načíst soubor z disku - tady vyberte ze kterého zařízení se má soubor načíst (USB1,USB2,atd.) - připojit. Tímto způsobem jde Webzeal spustit z kteréhokoli disku či flash.
-
- Nováček
mě webzeal podobným způsobem najel - mám kurzor ve stavovém řádku - dá se psát pomocí ovladače nebo musí být klávesnice? přes ovladač mě nějak nechce najet virtuální klávesnice (pokud tam je)
-
- Nováček
Zdravím,taky bych potřeboval poradit jak dostat webzael do hd-boxu.mám ho asi 14 dní,celem spokojenost.Jen se už 2x seknul. Dal jsem ho na flešku a hd-box ho nevidí. Ostatni složky (video, hudbu)načte. Zkoušel jsem už všechny verze webzaelu co jsem na netu našel-a nic. Nevidí to. Poraď te mi prosím co se dá dělat.Nebo co dělám špatně já. Děkuji. zd.
-
- Nováček
Pozri sa na túto stránku , je tam webzeal aj návod .
http://.......sk/index.php?lang=sk&akcie=no&type=&menu=&novinky=no&searchword=skytec&subcatopen=&vyrobca=&catid=112&sekid=&spos=0&view=2214
http://.......sk/index.php?lang=sk&akcie=no&type=&menu=&novinky=no&searchword=skytec&subcatopen=&vyrobca=&catid=112&sekid=&spos=0&view=2214
Naposledy upravil(a) dempsey dne 04 bře 2012, 21:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Za porušenie pravidiel fóra sa s Tebou lúčime
Důvod: Za porušenie pravidiel fóra sa s Tebou lúčime