IRDETO STANDART HD

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: I-deto STANDART HD

Příspěvek od dempsey »

Chyba je v tom že sa pokúšaš štandartnou binárkou nahradiť tú v ktorej sú nevyhnutelné / aj keď skryté v binárke / čísla

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Myslim, ze ma obe binarky pre ir.deto... V tej novej moze byt chyba, nikto netvrdi, ze je to na 100% funkcne, je to test verzia...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ale v tej druhej evidentne chýbajú kľúče :-)

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Ano, podla logu to tak je, ale vcera mu to slo... ako pisem, nie je to 100% - ne.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
drsnacek
Nováček
Nováček

Příspěvek od drsnacek »

Potvrzuji, ze obe binarky jsou pro I-deto a novejsi verze vcera sla, dokud jsem prijimac nevypnul (hluboky spanek). Po jeho dnesnim zapnuti uz hlasil Oscam, to co jsem psal. Starsi binarka fungovala ihned po nahrazeni novejsi. Predpokladam, ze ona "citliva" data jsou vsak staticka (??) a tak neni moc jasne, proc to samo od sebe prestalo chodit.

Mohl by tu nekdo uvest, o jaka data se tedy jedna? Jde o <irdeto-camkey> a <irdeto-camkey-data>? K cemu se pouzivaji a muze je operator jednoduse zmenit? Predpokladam, ze CAM je dokaze nejak ziskat, nebo jsou z vyroby uz v nem? Pripadne nejaky link prosim...
Naposledy upravil(a) drsnacek dne 20 úno 2012, 19:50, celkem upraveno 1 x.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja si myslím že Ti to na novú binárku nešlo. Ty si ju zrejme zmenil a nereštartol si box. Myslel si si že ideš na novú a pritom si fungoval na starú.

V zásade to je ale úplne jedno. Na tú novšiu Ti to proste nejde a tak ju nepoužívaj. Sám dosť dobre nechápem prečo sa ludia pokúšajú každý týždeň meniť binárky emulátorov, skiny a ktovie čo ešte. Jedine že by to čo tam je nefungovalo a to je potom iný problém

Obrázek
drsnacek
Nováček
Nováček

Příspěvek od drsnacek »

Ne, ne, kontroluju si verzi ve webovem rozhrani... ale jak pises, hlavne ze to funguje. Pouzil jsem jako prvni tu nejnovejsi binarku ;-) Co dotazy kolem teorie, co jsem pripsal v predchozim postu?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nič :)

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“