Skylink Irdeto karta nefunguje???

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
herrhorak
Nováček
Nováček

Skylink Irdeto karta nefunguje???

Příspěvek od herrhorak »

Mam Xtrend ET9x00 od novembra. Neznaly veci som si k nemu kupil Cam modul a kartu Skylink HD Irdeto. Nevenoval som tomu velku pozornost, lebo ta karta mala byt len ako vychodisko z nudze, kedze som pripojeny cez zdielanie. Obcas vsak vypadne internet a zdielanie nefachci. Pre take pripady mam tteda tu kartu. Na moje prekvapenie po asi 2 mesiacoch, co som kartu nepouzil, mi teraz vypisuje akoby karta nebola aktivna. Kartu som vsak na stranke Skylinku skontroloval a aktivna je. ???
Podla toho co som sa docital tuto na fore, je uz sposob ako pouzit tuto kartu aj v citacke pomocou oscam+cccam. Ak to vyskusam bude mi nadalej fungovat zdielanie cez cccam?

|Xtrend ET9000 (tuner A - 19,2E, 23,5E, 13E, 0,8W, 28,2E, tuner B equals A) | 5x LNB Twin Black Ultra | Samsung LED TV |
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Skylink I-deto karta nefunguje???

Příspěvek od vikino »

Nechcite tu po niekom navod na zdielanie po nete. Sam to tu spominas a ako tu napisal aj admin, nie sme z toho nadseni, ked to tu na fore citame a ked sa tu o tom verejne debati.
Pokial Ti ide o citanie i-deto karty bez modulu, tak tu mas navod http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 8&start=30 . Ked chces doplnit zdielanie karty z ineho boxu v ramci LAN, v tom problem nevidim.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
herrhorak
Nováček
Nováček

Příspěvek od herrhorak »

sorry, nechcel som navod na zdielanie po internete. mna trapi ten problem s aktivnou kartou, ci niekto nemal podobnu skusenost.

Peace :106:

|Xtrend ET9000 (tuner A - 19,2E, 23,5E, 13E, 0,8W, 28,2E, tuner B equals A) | 5x LNB Twin Black Ultra | Samsung LED TV |
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Kedze si ju dlhsie nepouzival, tak nie su na nej potrebne zapisy. Bud si ju vloz do toho modulu a na stranke sky.linku si ju reautorizuj, prepni na CT2 a cakaj kym sa spusti. Druha moznost je v citacke s pouzitim oscamu (potrebne konfiguraky aj binarku najdes v downlode tu http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 289&t=7146 , alebo si nainstaluj moj backup AAF image - i.deto reader. Potom postupuj rovnako ako v module, reautorizuj kartu atd...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
herrhorak
Nováček
Nováček

Příspěvek od herrhorak »

Dik za pomoc. Zatial sa nic nedeje. Cakal som asi 15-20 min. Stale mi vypisuje subscription to this channel has expired. Skusim v noci asi ten tvoj backup.

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“