Doplnímtras píše:S oneskorením titulkov som sa dlho hral, napokon správne šli iba napevno vložené do filmu a ktorím programom som to vkladal si teraz nespomeniem.
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter-program na vloženie subtittls.
Moderátor: 005jon
Doplnímtras píše:S oneskorením titulkov som sa dlho hral, napokon správne šli iba napevno vložené do filmu a ktorím programom som to vkladal si teraz nespomeniem.
Áno je funkčný.Steiner píše:u mna v štádiu testovania, nechcem sa unáhliťedy05 píše:a co blocker, je funkcny???
A davals tovarko ? ja to nahral zadny tovarko nic a bezi naprosto v pohodeinnos píše:...včera jsem nainstaloval v1.58 a během cca 3 hodin běžného provozu 3 kousnutí s nutností resetu a 1 samovolný boot... :mad:
Raz sa mi bootol,ale to beriem z rezerrvou lebo moj test noveho softu je taky ze drzim tlacitko na prepinanie kanalov a ze ako stiha,nuz a ked sa uz prepol asi 30krat,tak vtedy sa bootol,ale inak zatial v pohode,nahraný setting z 1.52.Blacker91 píše:A davals tovarko ? ja to nahral zadny tovarko nic a bezi naprosto v pohodeinnos píše:...včera jsem nainstaloval v1.58 a během cca 3 hodin běžného provozu 3 kousnutí s nutností resetu a 1 samovolný boot... :mad:
...mám dojem, že se mi to kouslo, když jsem hned po přepnutí stisknul info nebo teletext, ale i to by se asi nemělo stávat - to je to co mě na tomhle STB s..e nejvíc - záseky a booty....jurinecko píše:Raz sa mi bootol,ale to beriem z rezerrvou lebo moj test noveho softu je taky ze drzim tlacitko na prepinanie kanalov a ze ako stiha,nuz a ked sa uz prepol asi 30krat,tak vtedy sa bootol,ale inak zatial v pohode,nahraný setting z 1.52.Blacker91 píše:A davals tovarko ? ja to nahral zadny tovarko nic a bezi naprosto v pohodeinnos píše:...včera jsem nainstaloval v1.58 a během cca 3 hodin běžného provozu 3 kousnutí s nutností resetu a 1 samovolný boot... :mad:
..továrko jsem nedával, ale to už nedávám celkem dlouho, neboť jsem nikdy nepozoroval rozdíl...Blacker91 píše:A davals tovarko ? ja to nahral zadny tovarko nic a bezi naprosto v pohodeinnos píše:...včera jsem nainstaloval v1.58 a během cca 3 hodin běžného provozu 3 kousnutí s nutností resetu a 1 samovolný boot... :mad:
Steiner píše:Marsim už ohladne toho niečo písal:edy05 píše:Tak som dal i ja novy fw do prijimaca, vsetko co ja vyuzivam mi vpohode ide, az na jednu drobnost.... na astre 23,5 co su bulharske stanice (konkretne ma zaujimaju: city tv, novasport, diema), tak tie cez gshare idu cca max. 5 min, potom to zamrzne cca na 10-15 sex, potom zase chvilu ide, zase zamrzne a takto to robi dokola.... v fw 1.52 to islo plynule(niekedy to neslo vobec, ale nebolo to take premenlive....). Neviete kde moze byt chyba???
"Nechápu proč někteří uživatele stále posuzují stabilitu Gshare k verzím Fw." .... atd.
viewtopic.php?f=281&t=9131&p=73742#p73742
ragde píše:Já mám tu smůlu, že mám rok za sebou a tím G-share je utlé. sice ukazuje 32 serverů ale ten hlavní na 40 - píše odpojen.
Co myslíte ,bude někdy něco nového co to trochu uvolní. Nebo mě zbývá jen jet na karty.