Fw 1.52
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Re: Fw 1.52
Rovnaká skúsenosť s Youtube, buď zamrzne, alebo reštart.
HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
-
Radek
- V.I.P.
Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat. 
Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???
Ať dělám co dělám, zvuk mi prostě nejede. Na jiných HD programech se zvukem nemám problém.

Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???

Ať dělám co dělám, zvuk mi prostě nejede. Na jiných HD programech se zvukem nemám problém.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
- Nováček
Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.
Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???![]()
- jerry00
- Mírně pokročilý
Co se týká zvuku, tak většinou jsou rozházené Pidy. Stačí zkontrolovat a přepsat(když jsou odlišné). Poslední dobou si ten můj zmetek dělá co chce. Mění si pidy, mažemi naladělé programy a podobné nekaloty...
Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
-
- Nováček
Na nic nečekej smázni stanici u které Ti nejde zvuk a ručně zadej frekvenci a nech naladit znovu a už Ti půjde stejný problém jsem řešil nedávno ....jbystrik píše:Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.
Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???![]()
-
- Nováček
Díky Esi, večer skúsim, i keď som ju ručne ladil tento víkend, žeby ju zle naladilo ?esi píše:Na nic nečekej smázni stanici u které Ti nejde zvuk a ručně zadej frekvenci a nech naladit znovu a už Ti půjde stejný problém jsem řešil nedávno ....jbystrik píše:Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.
-
Radek
- V.I.P.
Tak si počkám na výsledek, já zatím nepřelaďoval, čekám na den D, což je myslím středa a vemu to z jedný vody všechno najednou.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
- pablo64
- Nováček
-
- Nováček
Stačí preskenovať transpondér 11895 V a zvuk na Nova HD bude fungovať.
HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
-
- Nováček
-
- Nováček
ahojte mal niekto z vas problem s tymto Fw ze mu fyzicky nechcel pripojit lan port? Musel som dat tovarko reinstal fw a potom port isiel az kym sa box nevypol z hlavnym vypinacom potom uz port nenabehol. a toto uz urobil dvakrat
-
- Nováček
Parkrát se mě stalo že po zapnuti Patche se G-Share servery nerozjely,a to ani po opětovném restartu G-Share.Vždy zabralo přehození kabelu LAN z NXP v routeru do jiné,volné zdířky.A světe div se,po tomto hned G-Share naběhlo.
-
- Nováček
no lenze mne sa nielen ze gshare nezapne ale ani fyzicky nesvietia LED diody na LAN konektore. ako keby tento vobec nezil
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ten problém ze zvukem sem měl taky , dal jsem jen prohledat družici a nové kanáli uložit na konec a jela mi nova HD normálně , ale ted nevím co to je ale vypíná se mi signál a zapíná , hlásí kodovane no hruza , končím z 1,52 a du spátky na 1,42 Nepomáhá ani vypnutí a zapnutí jako by se to celé rosipalo
Dreamsky NXP256 HD 23,5E a 13W
-
- Nováček
Nazdar caspr preladenie ma čaká cez víkend a chcel som dať i FW 1.52 a to máš také problémy?. Po preladení funguje blocker i gshare funkčne ?.Mám obavy, že mi to po úspešnom niekoľko mesačnom blokovaní celé padne...