EPG

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
jjara
Nováček
Nováček

EPG

Příspěvek od jjara »

Zdravím pánové odborníci.Dnes jsem si pořídil HD 7110 vše se mi s Vaší pomocí podařilo rozběhnout,ale nejde mi EPG.Nevím co s tím,je to můj první linux.Hledal jsem něco ve Vašem foru,ale nic jsem nenašel. :?:

Xtrend 8000,HD Box 7110
rejca
Nováček
Nováček

Re: EPG

Příspěvek od rejca »

jjara píše:Zdravím pánové odborníci.Dnes jsem si pořídil HD 7110 vše se mi s Vaší pomocí podařilo rozběhnout,ale nejde mi EPG.Nevím co s tím,je to můj první linux.Hledal jsem něco ve Vašem foru,ale nic jsem nenašel. :?:
Tak mě šlo EPG hned - používám CSlink/Skylink, zmačknu tlačítko EPG a vidím... Ani není v menu žádná volba, která by to zapínala, co vím. Odkud přijímáš signál? Pochybuji, že by někde EPG chyběla :). Při přepínání kanálu se ti zobrazuje název pořadu?

jjara
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjara »

rejca píše:
jjara píše:Zdravím pánové odborníci.Dnes jsem si pořídil HD 7110 vše se mi s Vaší pomocí podařilo rozběhnout,ale nejde mi EPG.Nevím co s tím,je to můj první linux.Hledal jsem něco ve Vašem foru,ale nic jsem nenašel. :?:
Tak mě šlo EPG hned - používám CSlink/Skylink, zmačknu tlačítko EPG a vidím... Ani není v menu žádná volba, která by to zapínala, co vím. Odkud přijímáš signál? Pochybuji, že by někde EPG chyběla :). Při přepínání kanálu se ti zobrazuje název pořadu?
Volba v menu je,mám ji nastaveniou.Lišta se zobrazí celá,pouze je tam napsáno,že o programu nejsou informace.

Xtrend 8000,HD Box 7110
jjara
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjara »

Bohužel i po přehrátí fw EPG nejde.

Xtrend 8000,HD Box 7110
rejca
Nováček
Nováček

Příspěvek od rejca »

jjara píše:Bohužel i po přehrátí fw EPG nejde.
něco jsem našel, třeba ti to pomůže: viewtopic.php?f=296&t=8500

já vždy po aktualizaci FW, dávám obnovit tovární nastavení a pak si obnovím zálohu programů z FLASH

takže bych zkusil obnovit tovární nastavení a dát vyhledat programy znova... třeba to pomůže, a pak si je vyexportovat do zálohy

jjara
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjara »

Díky rejsa,po druhém továrku EPG naběhlo.Takže ještě jednou díky.

Xtrend 8000,HD Box 7110
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“