HM,TAK JSEM DALŠÍ V ŘADĚ,KTERÝ SI HO ODEPSAL...

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: HM,TAK JSEM DALŠÍ V ŘADĚ,KTERÝ SI HO ODEPSAL...

Příspěvek od Fishburn »

,já si ho skopnu,dám na flashku a je to přece to stejné ne...

No oo.. možná Něco testnu ,,,neslibuji ...dám vedět!

Pokud výš jak udělat obraz (image z HDD) a azpět na flash tak mi pomoz... a já ti ji udělám...

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

no tak ono to není žádna sranda,tedy to koukám,hrom do police,no neměl jsem do toho tak šťórat no,ale nedělal jsem nic špatnýho jen to co je tady popsané...

okol Czech Republic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okol »

No nechcu malovat Sadama na zed, ale obavam se, ze ti zadny booting z flashky nepomuze, protoze podle toho co pises si box po zapnuti na flashku ani nesahne.
Pokud se nedokazes dostat do rescue vypinacem vzadu, tak ti asi nic jineho nez oziveni s prevodnikem nezbyde.

Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

zapni box,pri bootovani drz tlacitko volume+drz ho!!!!!!!!!objavi sa ti IP na displeji a jedes cez azup nic tazke,dalo by sa cez DCC vojst dnu a zmazat posledne nastavene veci a pojdes aj bez azupu a instalaciii :89:

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

okol píše:No nechcu malovat Sadama na zed, ale obavam se, ze ti zadny booting z flashky nepomuze, protoze podle toho co pises si box po zapnuti na flashku ani nesahne.
Pokud se nedokazes dostat do rescue vypinacem vzadu, tak ti asi nic jineho nez oziveni s prevodnikem nezbyde.
Zrovna vidím na Aukru převodníky za dobrou cenu. Hledejte převodník USB TTL.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

JohnCenaWWE píše:zapni box,pri bootovani drz tlacitko volume+drz ho!!!!!!!!!objavi sa ti IP na displeji a jedes cez azup nic tazke,dalo by sa cez DCC vojst dnu a zmazat posledne nastavene veci a pojdes aj bez azupu a instalaciii :89:
tak jsem se eště schválně díval,které je tlačítko volume+,aby to tedy bylo v pořádku a je to pro upřesnění to levé na křížovém ovladači,zmáčknu ho,pak vzadu zapnu,stále držím a stejně se nic nestalo,držel jsem ho přes minutu a mám ELITE,jestli náhodou to není u něho jiné a pro jistotu ještě v USBčku nic nemám dané ju...

rauch
Nováček
Nováček

Příspěvek od rauch »

volume + je to v PRAVO

AZbox HD elite-new E2, DM500S,motor SG2100 , HDD Seagate 500Gb,DM500
interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

kolčis jen nápad - nepovedlo se ti tím laborováním s picony úplně zarvat DOM-ku? Máš připojen i HDD? Kapacita originální DOM je jen 256MB což je dostačující na fw, ale moc dalších pluginů, piconů a dalších *ovin se už nahrát nedá. V Premiu mám HDD a picony na něm. Pokud všechny jiné pokusy selžou pak by asi nebylo marné než to pošleš do servisu vytáhnout DOM-ku z boxu, připojit do PC a promáznout partišnu s fw a zkusit znovu. Třeba to zatuhne právě na tom, že systém už nemá volný ani bajtík.

Btw: Elite má Volume skutečně vlevo. - viz http://www.gisow.cz/satelit/components/ ... t/1718.jpg

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

já bych ale držel to velké stříbrné na přijímači než na dálkovém ovladači :grin:
jinak DOM je opravdu malý instalace zabere cca 81%, pokud do toho chceš instalovat tuny piconu a pluginů tak si musíš zapojit aspoň Flash a pluginy a picony nahrávat na ni.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

schmegea píše:já bych ale držel to velké stříbrné na přijímači než na dálkovém ovladači :grin:
Ó DÍKY PANE DIVOKÝ ZA UPŘESNĚNÍ,PŘIPADÁM SI JAK KDYBYCH CHODIL NA ZVLÁŠTNÍ ŠKOLU,ALE V NÁVODĚ NA AZko JE FAKT VOLUME +/-,TUDÍŽ JE LOGICKY + V LEVO,NENÍLIŽ PRAVDA.../mám ELITE/...
Naposledy upravil(a) kolčis dne 20 led 2012, 10:39, celkem upraveno 1 x.

kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

kolčis píše:
schmegea píše:já bych ale držel to velké stříbrné na přijímači než na dálkovém ovladači :grin:
vidíte a taková blbost to je a hned vznikne úplně něco jiného a na to se musí právě pamatovat,vše do detajlu...

kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

interfernet píše:kolčis jen nápad - nepovedlo se ti tím laborováním s picony úplně zarvat DOM-ku? Máš připojen i HDD? Kapacita originální DOM je jen 256MB což je dostačující na fw, ale moc dalších pluginů, piconů a dalších *ovin se už nahrát nedá. V Premiu mám HDD a picony na něm. Pokud všechny jiné pokusy selžou pak by asi nebylo marné než to pošleš do servisu vytáhnout DOM-ku z boxu, připojit do PC a promáznout partišnu s fw a zkusit znovu. Třeba to zatuhne právě na tom, že systém už nemá volný ani bajtík.

Btw: Elite má Volume skutečně vlevo. - viz http://www.gisow.cz/satelit/components/ ... t/1718.jpg
TAK CHLAPE ASIK SI NA TO KÁPNUL,PONĚVADŽ JSI TEĎ UVĚDOMUJI,ŽE JSEM ASIK ŠPATNĚ NASTAVIL CESTU PRO NAHRÁVÁNÍ A MÍSTO NA FLASHku MI TO CPALO NA TU DOMku A PAK TO VYPISOVALO,ŽE JE PLNÁ A PAK DOŠLO K TÉ HIROŠIMĚ,MŮŽEŠ MI PROSÍM POLOPATISTICKY VYSVĚTLIT JAK MÁM VYNDAT A MÁZNOUT TU DOMku ZPROPADENOU,DÍKÉÉÉS...

abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Ked sa uz vies pripojit azupom na box tak daj nainstalovat enigmu znovu a zaskrtni formatovanie - najlepsie filesystem na iny (napr EXT2) ako si mal predtym (asi EXT3) a to by ti malo vyformatovat oblasti na DOM. Ci sa mylim?? :?:

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

abdulmp píše:Ked sa uz vies pripojit azupom na box tak daj nainstalovat enigmu znovu a zaskrtni formatovanie - najlepsie filesystem na iny (napr EXT2) ako si mal predtym (asi EXT3) a to by ti malo vyformatovat oblasti na DOM. Ci sa mylim?? :?:
NE NE,STÁLE JSEM MISTR BOOTUVAČ,NEPOMOHLO ANI PODRŽENÍ TLAČÍTKA +,KDYBYCH SE PŘIPOJIL,TAK TO BYCH UŽ ASIK ZVLÁDNUL,ALE JINAK DÍKY...

interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

DOMku strčíš do normálního volného IDE portu v PC. Pak se přes Správce disků/Disc Management (máš-li MS Windows) koukni na tu DOMku a poruš partišny. Po vrácení nabootovat s flash disku s připraveným orig. fw, provést format area a můžeš instalovat.
Pokud by instalátor řval, že ta DOMka není košér, tak nějaký návod jsem našel zde: viewtopic.php?f=149&t=5097&p=41513&hilit=dom#p39976

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“