Kompatibilita pluginov(MCAS, Xcam client,Samba)

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
luo
Nováček
Nováček

Kompatibilita pluginov(MCAS, Xcam client,Samba)

Příspěvek od luo »

Zdravim Vás,
nikde som sa nedočítal i kompatibilite pluginov medzi HD BOXami (HD BOX 9200 a HD BOX 7110)?
Vie mi niekto poradiť aká je kompatibilita pluginov(MCAS, Xcam client, Samba)…tym myslim, môžem ich bez problémov použiť použiť z HD BOXu 9200 na HD BOX 7110?
Ďakujem.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompatibilita pluginov(MCAS, Xcam client,Samba)

Příspěvek od grantec »

ano . silne ale zalezi od verzie fw v prijiamci. Niektore pluginy su dostupne len pre starsie prijimace a starsi fw v nom . v zasade sa ale nainstalovanim pluginu, urceneho pre starsiu verziu API, nic nestane- akurat nebude fungovat.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
luo
Nováček
Nováček

Příspěvek od luo »

grantec píše:ano . silne ale zalezi od verzie fw v prijiamci. Niektore pluginy su dostupne len pre starsie prijimace a starsi fw v nom . v zasade sa ale nainstalovanim pluginu, urceneho pre starsiu verziu API, nic nestane- akurat nebude fungovat.

Zdravim grantec,
ďakujem za odpoveď.
Ako sa dá kompatibilita zistiť...resp. je možne to z nejakého inšt. súbora identifikovať?
Dá sa ten súbor aktualizovať?
Dá sa jednoznačne povedať..že napr. ročný MCAS,alebo XCAM client patriaci do HD BOXu 9200
nebude funkčný na HD BOXe 7110?
Pytam sa aby som si zbytočne nespôsobil problémy s kam. pluginmi :)
Ďakujem.

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

1. plati, ze s vyvojom firmwarov sa MUSIA pluginy prisposobovat
cize na novom fw takmer istotne nepojde stabilne, ak vobec, plugin stary pol roka a niekedy ani mesiac stary

2. dolezite je aky povod ma plugin, myslim z akeho teritoria pochadza, pretoze autor pluginu ho upravuje pre seba a svojich = karty daneho uzemia
- preto ma Mcas problemy v poslednom case u nas, nemci nezapracuvaju opravy pre updaty kariet nasich provderov
- taky Oscam je ovela viac uzivtelsky konfigurovatelny, no zaroven je potrebne jednym dychom dodat, ze to TREBA VEDIET nakonfigurovat,
ze je potrebne si co to nastudovat, cize je oproti Mcasu ovela zlozitejsi na nastavenie, ale da a prisposobit mnohym providerom

3. aj v CR/SR mame viacere tzv CAIDy, cize druhy kodovania a teda logicky aj druhy kariet a podla toho, aky typ karty mam musim volit plugin v danom case
- ak ta bavi skusat nove funkcie v novych fw, tak musis citat, studovat a skusat
- ak ta to nebavi, tak si treba najst stabilnu verziu fw so stabilnym pluginom pre dany fw a kaslat na funkcie

Ak si mal predstavu o jednoduchej tabulke funkcnych kombinacii fw/plugin, tak si asi pochopil, ze to je trosicku zlozitejsie resp kosatejsie,
minimalne o typ karty resp kombinaciu kariet a po update novych typov kariet providerom (1 uz prebehol) to zase nemusi platit, lebo ta ICE z marca uz nie je ta ICE z decembra ...

PS: Samba nieje plugin, ale pocitacovy komunikacny protokol

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
luo
Nováček
Nováček

Příspěvek od luo »

Zdravim Vás:)
zatial som kupil HD BOX 7110..chyba mi 2tunerova možnosť(pri nahravaní som obmedzený na 1trasnponder)...čo už,počítal som s tým..druhy HDBOX v 2miestnosti je riešenie:)

tulino,
ďakujem za bližšie objasnenie..už si testujem rôzne možnosti pluginov...bal som sa toho ako to bude fungovať...občas to vypadava...na to neviem prisť prečo?Ale aspoň to je funkčné...
Skušam rožne FW a pluginy...momentálne mam najväčši problem s pojazdenym sietového disku z pc...už mi to nejaku dobu fungovalo,ale zas to vypadlo...a ani netušim prečo...tak hladam skúmam,škušam...hadam na to pridem..
Želam krasny rok 2012..

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“