Moje zkušenost. Mám fw 1.48, kartu starší cslink (gital). Zápisy mi přichází na 100% v uni čtečce.Tak do dvou minut po objednání placené nabídky (např. mých 6). A b.....r je taky 100% na on funkční. Tady jsem zcela spokojen.
Ošem můj problém v této čtečce je se základní nabídkou (čt, nova, prima - prostě všech mimo volných programů). Na ty mi zápis nepřichází (samozřejmě b.....r off) a nic nepomůže - musím dát kartu do čtečky (mascom irdeto/cryptoworks), kterou mám osazenou jinou kartou, nebo úplně do jiného satelitu. A teď babo raď.
Až bude čas zkusím znovu továrko, firmvare, proskenovat družice-nevracet zálohu. Jenže mám motor a těch satelitů je tolik na obloze, že u toho asi zdechnu. Potom budu docela dlouho čekat, než dojde např. u novy cinemy k obnovení klíčů. Nyní je u tohoto programu zápis do 31.12.11-1.1.12 přestane fungovat-kódováno. A tak je to se všemi ostatními programy v základní nabídce, u kterých je konec zápisu pozdějšího data. Fw jsem samozřejmě měnil. Takto to mám od počátku.
Je mi zcela jasno, že pokud se vykašlu na kartu a použiji "jiných vymožeností" tohoto satelitu, tak mi poběží programy i bez karty, ale...? Prostě spolehnout 100% se na tyto vychytávky nedá, i když je také samozřejmě testuji.