Problem Tunera B s HD channels
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
- Nováček
Problem Tunera B s HD channels
Rozmýšľam nad kúpou tohto prijímača, ale informácia, ktorú napísal VIKINO ohľadom problému s B tunerom ma zarazila:
viewtopic.php?f=294&t=8012
Na základe tejto informácie som zavolal do firmy ....
Keď som sa ich spýtal na horeuvedený problém, tak mi tvrdili, že o ničom nevedia.
Preto sa mi zdá byť najvhodnejším riešením, aby Tí ktorí už majú tento prijímač, bombardovali dovozcu, aby Clarke-Tech odstránil problém čím najskôr.
viewtopic.php?f=294&t=8012
Na základe tejto informácie som zavolal do firmy ....
Keď som sa ich spýtal na horeuvedený problém, tak mi tvrdili, že o ničom nevedia.
Preto sa mi zdá byť najvhodnejším riešením, aby Tí ktorí už majú tento prijímač, bombardovali dovozcu, aby Clarke-Tech odstránil problém čím najskôr.
Clarke Tech ET9100, Samsung 1,5TB "3,5", parabola Maximum E-85 multifocus
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem Tunera B s HD (SR30000) na 0,8w
Ak chceš písať na tomto fóre tak si prečítaj pravidlá fóra, ktorých dodržovanie tu dosť sledujeme.
Čo sa týka problému s druhým tunerom tak určite by sa to dalo vyriešiť ak by dovozca tlačil na úpravu.
Podľa mňa je to otázkou času - teda ak by sa do toho niekto oprel...
Čo sa týka problému s druhým tunerom tak určite by sa to dalo vyriešiť ak by dovozca tlačil na úpravu.
Podľa mňa je to otázkou času - teda ak by sa do toho niekto oprel...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
po dnešnej 29.10.2011 online aktualizácii OpenPli 3.0.3 jadro, sa objavil nejaký obraz na tom tunery B so SR30000 na 0.8w, je tam niečo sekané z konkrétnej stanice + zbytky z predchádzajúceho naladeného programu, zdá sa že s tým začínajú niečo robiť ....
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Podla toho co pises, tak s tym nerobia nic, je to tak odkedy mam et9000...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
aha, tak sorry ja som tam mal doteraz tmu, ale asi som mal zle nastavene tunery, skoda ...
-
vikino
- V.I.P.
Tu je dnesne vyjadrenie jedneho uzivatela z ofico fora:
Joakim:
So i have just tested the Clarke-Xtrend Support Image V3 with the latest drivers included and the SR 30000 problem on Tuner 2 are still there
And the support are just ignoring my emails, that is how you treat your customers!
- matchboxx
- V.I.P.
resi se to, klidek
Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim
-
vikino
- V.I.P.
Nie je potrebne tu nikoho ukludnovat, ja som sa s tym uz zmieril a zariadil som sa podla toho tak, ze tuner B mam nastaveny na pevnu antenu natocenu na astru 23,5e, kde HD so SR 30000 nepouzivam, kedze tam zrejme take nie su.
Na druhej strane chapem ostatnych uzivatelov aj ofico fora, ze su pravom sklamani a zrejme znechuteni pristupom oficialnej podpory, ked sa im nedostava ziadnej odpovede o rieseni tohoto problemu.
Sam mam podobnu skusenost, ked som pisal oficialnemu dovozcovi tohoto prijimaca do CR priamo aj nepriamo a nedostalo sa mi skoro ziadnej reakcie.
Tu na nasom fore (aj ked je neofico support) mozeme mat ciste svedomie, kedze o tomto probleme prijimaca informujem uzivatelov tak povediac skoro od zaciatku a je na nich samotnych ci do neho pojdu...
Na druhej strane chapem ostatnych uzivatelov aj ofico fora, ze su pravom sklamani a zrejme znechuteni pristupom oficialnej podpory, ked sa im nedostava ziadnej odpovede o rieseni tohoto problemu.
Sam mam podobnu skusenost, ked som pisal oficialnemu dovozcovi tohoto prijimaca do CR priamo aj nepriamo a nedostalo sa mi skoro ziadnej reakcie.
Tu na nasom fore (aj ked je neofico support) mozeme mat ciste svedomie, kedze o tomto probleme prijimaca informujem uzivatelov tak povediac skoro od zaciatku a je na nich samotnych ci do neho pojdu...
-
- Nováček
Re: Problem Tunera B s HD (SR30000) na 0,8w, 23.5e FEC5/6 8P
kedze je znamy fakt ze tuner B ma problem s parametrami 23.5E DVB-S2 8PSK SR 27500 FEC 5/6 MPEG4, (satelliteBG)
malicka otazka znela ci tuner B prezije "velky tresk" (preladovanie) Skylinku a Cslinku 1.2.2012
podla http://www.parabola.cz/clanky/4544/cs-l ... -vysilani/ tam bude nejake preladovanie na FEC 5/6 aj do DVB-S2 8PSK, nastastie na odlisnych transponderoch (8PSK by mal bezat na FEC 3/4) - takze by to mohol tuner B prezit
keby v buducnosti doslo k takej nevhodnej kombinacii ze Tuner B nepojde na niektorych Skylinkovych a Cslinkovych programoch - tak podla mna je to dovod k reklamacii (2 rocna zaruka ..)
malicka otazka znela ci tuner B prezije "velky tresk" (preladovanie) Skylinku a Cslinku 1.2.2012
podla http://www.parabola.cz/clanky/4544/cs-l ... -vysilani/ tam bude nejake preladovanie na FEC 5/6 aj do DVB-S2 8PSK, nastastie na odlisnych transponderoch (8PSK by mal bezat na FEC 3/4) - takze by to mohol tuner B prezit
keby v buducnosti doslo k takej nevhodnej kombinacii ze Tuner B nepojde na niektorych Skylinkovych a Cslinkovych programoch - tak podla mna je to dovod k reklamacii (2 rocna zaruka ..)
-
vikino
- V.I.P.
Cital som to a uvidime co to urobi...
Preco by mal byt podla teba dovod na reklamaciu az po tom "velkom tresku"?
Ja si myslim ze ten dovod je aj v sucastnosti, som zakaznikom jupici, ktory vysiela hd so sr30k a nemozem plnohodnotne vyuzivat dvojtuner uz teraz. Takze ked sa rozhodnem, posielam box predajcovi na reklamaciu...
Preco by mal byt podla teba dovod na reklamaciu az po tom "velkom tresku"?
Ja si myslim ze ten dovod je aj v sucastnosti, som zakaznikom jupici, ktory vysiela hd so sr30k a nemozem plnohodnotne vyuzivat dvojtuner uz teraz. Takze ked sa rozhodnem, posielam box predajcovi na reklamaciu...
-
- Nováček
mas pravdu ze nefunkcnost B tunera na sr 30000 je dovod na reklamaciu,
ked zoberieme pocet zakaznikov UPC a Skylink+Cslink, tak je to mnoho nasobne viac pri Skylink+Cslink
tym padom by sa nefunkcnost tunera B na programoch Skylink+Cslink prejavila s omnoho vacsou silou u zakaznikov a tym aj u predajcov,
(bud oprava alebo vratenie penazi),
je na kazdeho osobnom rozhodnuti ci absolvuje reklamacnu torturu, alebo s tym bude zit alebo si vyberie platformu ktora bude 100% funkcna,
ja zatial ignorujem problem sr3000, ale keby sa to zacalo prejavovat aj na dalsich nasich platformach, asi uz budem konat
ked zoberieme pocet zakaznikov UPC a Skylink+Cslink, tak je to mnoho nasobne viac pri Skylink+Cslink
tym padom by sa nefunkcnost tunera B na programoch Skylink+Cslink prejavila s omnoho vacsou silou u zakaznikov a tym aj u predajcov,
(bud oprava alebo vratenie penazi),
je na kazdeho osobnom rozhodnuti ci absolvuje reklamacnu torturu, alebo s tym bude zit alebo si vyberie platformu ktora bude 100% funkcna,
ja zatial ignorujem problem sr3000, ale keby sa to zacalo prejavovat aj na dalsich nasich platformach, asi uz budem konat
-
- Nováček
napadlo ma, ze ak plany Skylink (M7) zaradit do ponuky aj programy BOX HD - ktore prenasa Sattelite BG, (momentalne na nechytatelnej pozicii 8PSK FEC 5/6 - pre B tuner) tak ak sa nic nezmeni tak problem B tunera bude viditelny aj na ponuke Skylinku
- bambule
- Profík
- Dostal poděkování: 3 poděkování
a je tento problem aj u xtrend et9000 a nebo jen u clarke tech et9000.
VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Ano.Dokonca aj u ET 9200.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
vikino
- V.I.P.
... a dokonca to predajca-dovozca nepovazuje ako dovod na reklamaciu, tak si treba rozmysliet, ci do neho ist... da sa to opravit vymenou toho krystalu 81MHz za 85MHz, ale na kolene to neurobi asi nikto,... ci?