Zoznam kanálov

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
streethawk
Nováček
Nováček

Zoznam kanálov

Příspěvek od streethawk »

Ahojte, prosím vás neviete mi prosím poradiť, kde by sa dal stiahnuť už hotový "setting" iba kanálov, už akoby naladených...proste stiahnem, skopírujem do boxu a nemusím ladiť nič...viem, že Ty "vikino" tu dávaš svoje a ešte od "Likra", ale ja by som potreboval aby tam 100% boli naozaj všetky frekvencie, neviete, či v čistom SW napr. OpenPLI sú na všetkých družiciach aj skutočne všetky transpondery resp. ich frekvencie...pre mňa nieje problém to naladiť, len aby som tam aj skutočne tie frekvencie mal...zadávať tam frekvencie ručne to sa mi naoazj nechce...

Potreboval by som to v rozsahu od 30°W --- 45°E

Vďaka

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Zoznam kanálov

Příspěvek od vikino »

Ved v settingu od Likru by malo byt vsetko... ci? :wink:

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
streethawk
Nováček
Nováček

Re: Zoznam kanálov

Příspěvek od streethawk »

To práve neviem, myslím, že nie...a navyše je to dosť neprehľadné čo sa rozdelenia týka (aspoň mne sa to tak zdá, zbytočne veľa kategórii atď...ale to je asi skôr vecou vkusu), ale asi to budem musieť overiť/porovnať...viem že niektoré kanály tam neboli...
A myslíš, že sú tam aspoň všetky frekvencie na jednotlivých družiciach? Preskenovať to nieje až taký problém... Navyše niektoré kanály sú tam aj tak zbytočne, pretože nemám parabola o priemere 2m a viac :roll:

Zdar...Pekný deň :)

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“