Hdbox pise len booting
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Hdbox pise len booting
Prosim o radu. Pri nahravani firmwaru zamrzol hdbox na nejakych 50% a nepohol sa dalej ani po 20 hodinach. Vypol som ho zo sieti a od vtedy pri starte napise len: tdtmaxiboot - flash - booting. A na bootingu ostane stat. Nepomaha nic co som sa tu docital.
-
- Nováček
Re: Hdbox pise len booting
prosim viete mi poradit co dalej, toto mi vypisuje putty. neviem aky prikaz dalej zadat...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- V.I.P.
Skus toto tema http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=6834
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Podla toho tematu som to skusal a robi mi to to, co je na tom obrazku. Podla vsetkoho mam asi problem s tym, ze som v minulosti experimentoval s enigmou a ostalo mi tam asi to bootovanie.Noro C píše:Skus toto tema http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=6834
-
- V.I.P.
Skusal si aj toto http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=3601
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Ano, to bolo prve co som skusil. Nepomohlo, vobec sa nepripoji.Noro C píše:Skusal si aj toto http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=3601
- gombi
- Nováček
Týmto : viewtopic.php?f=172&t=7242 vyčisti prijímač a cez PORTER pošli nový fw.
Ak to nepôjde skúsime cez AAF_Recovery_Tool natiahnuť fw Atevio a po prepnutí ID na HD-BOX nahrať cez USB, alebo PORTER
fw originál pre HD-BOX. G.
Ak to nepôjde skúsime cez AAF_Recovery_Tool natiahnuť fw Atevio a po prepnutí ID na HD-BOX nahrať cez USB, alebo PORTER
Openbox X-770CIPVR
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
-
- Nováček
HDBClean som pouzil, ako jedinny prebehol. Ale dalej sa mi nedarilo uz v nicom. Skusal so aj aaf recovery, len tam mam problem, ze neviem vycitat z prijimaca ip adresy. Takze je nepouzitelny.gombi píše:Týmto : viewtopic.php?f=172&t=7242 vyčisti prijímač a cez PORTER pošli nový fw.
-
- Nováček
- gombi
- Nováček
Rado sa stalo.halajsson píše:Chcem podakovat Gombimu, ktory mi pohol vyriesit cely problem.
Iba splácam pomoc, ktorú som ja dostal v minulosti. Nech sa Ti darí G.

Openbox X-770CIPVR
-
- Nováček
Nebolo by zle aj spomenut, v com pomoc spocivala. Mozno to niekomu v buducnosti pomoze.halajsson píše:Chcem podakovat Gombimu, ktory mi pohol vyriesit cely problem.
-
- Nováček
Pomoc spocivala v tomto:"najprv si stiahni UbootflasherOrg.app pre SkyWay a tú hoď na USB vo Fat 32 formáte.táto medicína spôsobí asi to,že obíde všetky protokoly a nastavenia. šupni to usb do vypnutého hd-boxu. Poprepájaj hdbox a pc , pozor funguje len cez router,inak mrtvy príjímač nepripojíš!!!, a potom nasleduje klasika cez AAF recovery tool. Dáš conect a zapneš prijímač sieťovým vypínačom.Vytvorí si spojenie natvrdo ten zdochnutý pes.potom už len pre istotu zmeníš ID na Atevio, práskneš tam nanovo Maxiboot a nanovo natiahneš Image pre Atevio v druhej položke AAF recovery. Trvá to neobvykle dlho, lebo to prepláchne celý hd-box. zapotíš sa pri tom,len vyčkaj dokonca. Po reštarte boxu ožije.vyber USB z boxu. Zmeň ID na HD-box, stiahni cez usb nový fw a to je všetko."esbe píše:Nebolo by zle aj spomenut, v com pomoc spocivala. Mozno to niekomu v buducnosti pomoze.halajsson píše:Chcem podakovat Gombimu, ktory mi pohol vyriesit cely problem.
- gombi
- Nováček
halajsson píše:Pomoc spocivala v tomto:"najprv si stiahni UbootflasherOrg.app pre SkyWay a tú hoď na USB vo Fat 32 formáte.táto medicína spôsobí asi to,že obíde všetky protokoly a nastavenia. šupni to usb do vypnutého hd-boxu. Poprepájaj hdbox a pc , pozor funguje len cez router,inak mrtvy príjímač nepripojíš!!!, a potom nasleduje klasika cez AAF recovery tool. Dáš conect a zapneš prijímač sieťovým vypínačom.Vytvorí si spojenie natvrdo ten zdochnutý pes.potom už len pre istotu zmeníš ID na Atevio, práskneš tam nanovo Maxiboot a nanovo natiahneš Image pre Atevio v druhej položke AAF recovery. Trvá to neobvykle dlho, lebo to prepláchne celý hd-box. zapotíš sa pri tom,len vyčkaj dokonca. Po reštarte boxu ožije.vyber USB z boxu. Zmeň ID na HD-box, stiahni cez usb nový fw a to je všetko."esbe píše:Nebolo by zle aj spomenut, v com pomoc spocivala. Mozno to niekomu v buducnosti pomoze.halajsson píše:Chcem podakovat Gombimu, ktory mi pohol vyriesit cely problem.
Pridávam aj UbootflasherOrg.app
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Openbox X-770CIPVR