zapnutie blockera
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
zapnutie blockera
Ahojte.
Chcem Vás poprosiť o radu. Mám HD Box 9100, linuxový príjmač som predtým nikdy nemal (prešiel som z Openboxu 810), veľa vecí sa snažím naštudovať na tomto fóre, ale s niektorými vecami si neviem dať rady.
Takže mám HD Box 9100, sw 1.08.75, mcas z 25.1.2011, vnútornú čítačku vypnutú a skylink ICE kartu 096 + zaplatený MULTI balík. Všetko zatiaľ funguje ako má, len si neviem dať rady so zapnutím blokera a pozretím zápisov jednotlivých programov, tak ako tu niektorí uvádzali. Cez mcas menu som dal OFF pri LOADING EMM a následne v menu SMART CARD (je tam ešte napísaná "2" - neviem, či to je správne) som mal uvedené ENABLE BLOCKER. Po stlačení OK na DO sa táto položka zmenila na DISSABLE BLOCKER a naspäť už to nedokážem dať. Teraz neviem, či to, že tam svieti DISSABLE BLOCKER znamená, že je BLOKER vypnutý alebo to znamená, že je zapnutý a môžem ho vypnúť. Chcem Vás preto poprosiť o odpovede na otázky:
- ako zistím, či mám BLOCKER zapnutý alebo vypnutý, prípadne ako BLOCKER vypnúť, resp. zapnúť?
- akým spôsobom dokážem zobraziť zápisy pre jednotlivé programy? V menu SMART CARD 2 v AVAILABLE EMM som našiel jednotlivé údaje ale bez označenia programov.
V pondelok som si predplatil MULTI balík a následne po nebehnutí všetkých programov asi po 2 hodinách som nastavil LOADING EMM na OFF, napriek tomu mám vo všetkých zápisoch uvedené dátumy od 7.2.2011 - 9.3.2011.
Ďakujem Vám všetkým za odpovede.
-
Chcem Vás poprosiť o radu. Mám HD Box 9100, linuxový príjmač som predtým nikdy nemal (prešiel som z Openboxu 810), veľa vecí sa snažím naštudovať na tomto fóre, ale s niektorými vecami si neviem dať rady.
Takže mám HD Box 9100, sw 1.08.75, mcas z 25.1.2011, vnútornú čítačku vypnutú a skylink ICE kartu 096 + zaplatený MULTI balík. Všetko zatiaľ funguje ako má, len si neviem dať rady so zapnutím blokera a pozretím zápisov jednotlivých programov, tak ako tu niektorí uvádzali. Cez mcas menu som dal OFF pri LOADING EMM a následne v menu SMART CARD (je tam ešte napísaná "2" - neviem, či to je správne) som mal uvedené ENABLE BLOCKER. Po stlačení OK na DO sa táto položka zmenila na DISSABLE BLOCKER a naspäť už to nedokážem dať. Teraz neviem, či to, že tam svieti DISSABLE BLOCKER znamená, že je BLOKER vypnutý alebo to znamená, že je zapnutý a môžem ho vypnúť. Chcem Vás preto poprosiť o odpovede na otázky:
- ako zistím, či mám BLOCKER zapnutý alebo vypnutý, prípadne ako BLOCKER vypnúť, resp. zapnúť?
- akým spôsobom dokážem zobraziť zápisy pre jednotlivé programy? V menu SMART CARD 2 v AVAILABLE EMM som našiel jednotlivé údaje ale bez označenia programov.
V pondelok som si predplatil MULTI balík a následne po nebehnutí všetkých programov asi po 2 hodinách som nastavil LOADING EMM na OFF, napriek tomu mám vo všetkých zápisoch uvedené dátumy od 7.2.2011 - 9.3.2011.
Ďakujem Vám všetkým za odpovede.
-
-
- Nováček
Re: zapnutie blockera
Vie mi prosím Vás niekto povedať, kde robím chybu, keď aj napriek tomu, že mám nastavené EMM LOADING na OFF a zápisy mi prešli len na 1 mesiac?
Je možné vôbec zápisy na ICE karte blokovať?
Ďakujem všetkým za odpovede.
Je možné vôbec zápisy na ICE karte blokovať?
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Čekal si snad, že zápisy příjdou na půl roku? Tak to nefunguje. Tímhle způsobem si vyděláš maximálně pár dnů někdy i týdnu.
To by to bylo hodně jednoduché
.
To by to bylo hodně jednoduché

Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
maximální spokojenost
-
- Nováček
Nie nečakal som, že zápisy prídu na pol roka, ale na 3 mesiace by mohli. Pokiaľ to robím zle, tak sa rád nechám poučiť od skúsenejších užívateľov.
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
Postup máš správny.
Po zaplacení balíčku a zprovoznění se zápisy zakážou. Zdá se mi, že to je o štěstí a náhodě na jak dlouho příjdou zápisy.
Po zaplacení balíčku a zprovoznění se zápisy zakážou. Zdá se mi, že to je o štěstí a náhodě na jak dlouho příjdou zápisy.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
maximální spokojenost
maximální spokojenost
-
- Nováček
a čo tam chceš blokovať, keď tam máš správne zápisy a nič naviac? Počkaj si až ti tam príde čo tam byť nemá (ak budeš mať šťastie) a potom daj na OFF.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme si nikto z Vás neuvedomuje že pánko má ICE kartu...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
A ktorý zápis na prémiové kanály máš na dlhšiu dobu ako máš predplatené prípadne promo?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
v zasade palti - EMM na OFF a zapisi nepridu .
ECM by som nezakazoval - nebudes mat cw key -budes mat tmu.
ECM by som nezakazoval - nebudes mat cw key -budes mat tmu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Keď som to správne pochopil, tak na ICE karte nie je veľká šanca blokovať zápisy resp. dostať zápisy na dlhšiu dobu.
Na akých kartách teda funguje blokovanie zápisov? Bude to prosím Vás fungovať na karte SkyLink Štandard HD IRDETO?
Keď som to správne pochopil, tak na ICE karte nie je veľká šanca blokovať zápisy resp. dostať zápisy na dlhšiu dobu.
Na akých kartách teda funguje blokovanie zápisov? Bude to prosím Vás fungovať na karte SkyLink Štandard HD IRDETO?
-
- Nováček
priznávam bez mučenia, neviem ktorý zápis je na aký program, nevyznám sa v tej identifikácii v Mcas. Každopádne som mal zaplatené MULTI niekedy do polovice januára. Pár dní pred skončením predplatného som nazrel na zápisy, že dokedy to máme vlastne zaplatené a všetky zápisy čo tam boli, boli čerstvé pár dní a mali platnosť až do februára. Tak som skúsil dať na OFF. A dnes ešte stále pozerám všetky programy MULTI. Najbližší zápis končí 13.2. tak uvidím čo vypadne. Ale ako písal MartinK je to len pár týždňov naviac.dempsey píše:A ktorý zápis na prémiové kanály máš na dlhšiu dobu ako máš predplatené prípadne promo?
-
- Nováček
Kolko by mala vydrzat karta funkcna ked nieje registrovana? Prvotny zapis na 20 dni presiel do 16.3 potom som dal off a dnes este stale frci....nie zeby som sa stazoval
len sa pytam. Karta je ICE.

Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
-
- Nováček
Mal by som jednu otazku, ked staci dat EMM loading na OFF, tak co robi potom ta polozka ENABLE BLOCKER?