HD Box a aktualizace FW i s použitím Putty 0.61 neunguje !

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
antonm
Nováček
Nováček

HD Box a aktualizace FW i s použitím Putty 0.61 neunguje !

Příspěvek od antonm »

Dobrý den,

jsem tady nový, ale s PC aplikacemi již pracuji nějaký ten pátek. V pátek jsem si koupil namísto výměny Skylink Cryptoworks, novou kartu Skylink HD Plus + CA Irdeto Smith Irdeto. Pokoušel jsem se naistalovat nový poslední FW verzi . FAC.HD BOX.FS 9200PVR.v1.09.35.2011Aug09. Bohužel se to na 77% seklo a o začalo hlásit chybu Chyba 0x71. Myslel jsem, že mám přeplněnou paměť, tak jsem si přečetl doporučení a odkazy z fóra a udělal jsem postup dle návodu. viz. viewtopic.php?f=166&t=6834. Bohužel vše šlo dle zadání, ale boot se nekonal. Zkoušel jsem i HDcleaner ale bez úspěchu. Paměť var (oblast 224 až 255 dokáží odemknout, vyčistit a zamknout), ale stroj nebootuje. Zkoušel jsem i nástroj HDB Clean a následně nainstalovat starší FW. Podařilo se mi do něj dostat FW max 1.07.44 (do 10 MB. Udělal jsem po aktualizaci čistění HDB Clean a pro jistotu i tovární nastavení. HDBox pod starým FW jede, ale bohužel mi chybí různé nové nastavení dle FW. Co se týče aplikace Potter, aktualizace FW přes ni nešla, tak jsem ji naistaloval příkazem z USB, po zapnutí podržet tlačítko hlasitosti. Aktualizace se naistalovala korektně, ale max do verze 1.07.44 z srpna 20o9. Po aktualizaci jsem provedl pro jistotu tovární nastavení. Prosím poraďte, kde může být problém. Proč přístroj po korektním umazaní neprovede boot. Zkoušel jsem i se starší verzi FW do 11 MB a po instalaci FW z USB a vymazaní adresáře var stroj neprovedl boot.

Děkuj předem

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HD Box a aktualizace FW i s použitím Putty 0.61 neunguje

Příspěvek od grantec »

1. Najskor si sa pokusal, potom si cital.
Vyrobne nastavenia - a ked sa spyta, ci chces ozaj prednastaveny setting, tak nie. Nastavit jazyk, cas . Neladit.
Porter a fw 1.09.35 . A pre takto pokazeny prijimac je najlepsie zmenit uboot (aj ked sa urcite teraz dviha hladina adrenalinu technikom v Sapro) . Jednoducho asi neratali,ze clovek s rok starym sw sa moze rozhodnut raz prejst na novu verziu a nemoze to fungovat.
Novy uboot nahras touto utilitou :arrow: viewtopic.php?f=172&t=7899
Potom uz pojde aj nova verzia. Doporucujem Porter, ale zalezi aj od PC , lebo viem, ze mnohe antiviraky tretich stran vo win dokazu aj seriove rozhranie dokonale filtrovat a prechadzajuce data modifikovat... Preto ten neuspech. Na PC skus akymkolvek sposobom vypnut esset alebo NOD - podla toho co tam mas.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“