Odpovim si sam :-) titulky funguji, ma to i options a jde nastavit encoding, bohuzel ze spatneho na spatnyaraserik píše:Co titulky pri prehravani, uz to funguje? To je tak nepodstatnejsi problem co mam s ver. 1.1

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Odpovim si sam :-) titulky funguji, ma to i options a jde nastavit encoding, bohuzel ze spatneho na spatnyaraserik píše:Co titulky pri prehravani, uz to funguje? To je tak nepodstatnejsi problem co mam s ver. 1.1
doga67 píše:Už mě nebavilo neustále nastavovani spravného poměru stran tak jsem vytvořil jednoduchy ale funkcční fix:
Instalace:
přiloženy suobor nakopirovat do /home/root
cd /
tar xf /home/root/scalingmode-fix-daemon.tar
reboot
Pak:
Přes ScalingMode plugin vybrat požadované zobrazeni.
Nastaveni přežije i reboot boxu :-]
NOTE:
Super funguje a drží... jen tak dále..
Funkční od RC6 výše
U RTI 1.1 a 1.2 po přebnuti programu muže během prvních dvou sekund obraz prbliknout než se ustálí spráné nastavení.
peter808 píše:Zdarec priatelziiia.Chcem sa len spýtať,či wifi u Vás funguje v tejto verzii alebo ju treba tam doriešiť potom...Vdaka
Super, teraz mi už kartu prečíta bez problémov, ale nepripojí sa žiadny užívateľ... Skúsil som aj zmeniť port pre newcamd ale nič.Fishburn píše:Předmět příspěvku: Re: RTi Core v1.2 Enigma 2 Odpovědět s citací
vikino píše:
@Stevo102-mne ked na et9000 v oscame pise "needinit", tak cez web rozhranie v readers dole odfajknem "Deprecated", ulozim "save", tak CARDOK, mozno pomoze aj v azboxe, vyskusaj....
Nepomohlo, stále to píše pri karte needinit, aj v 1.0 fix som mal tento problém, ale po pár rebootoch to nabehlo, ale teraz stále nič. CCcam ju prečíta bez problémov
Měl jsem dříve stejný problém a upravil jsem :
Od tédoby v pohodě
[reader]
label = cslink
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0D0F
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 375 "500"
group = 1
lb_weight = 100
deprecated = 1
auprovid = 000004
remac píše:Tak stream se mi také přes WebControl nepodařilo rozchodit. Navíc mám problém s kontrolou zápisů přes port 8081, chce po mně heslo, ale používané /root + azbox/ nefunguje, tak nevím co stím. Poraďte