nastavenie 18+

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
zigmund
Nováček
Nováček

nastavenie 18+

Příspěvek od zigmund »

Da sa niekde vo firmware nastavit odblokovanie karty na 18+. Nejde mi v uni citacke Penthouse.. V prijimaci s IRDETO citackou to ide bez problemov.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavenie 18+

Příspěvek od AB DSR-322 »

mam pocit že to nejde ale nevím to na 100% ja to změnil v Dreamsky ale v modulu cam

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Cez sw to v Dreamsky nxp 256 nejde nastaviť, ide to cez modul /Mascom/ nastavíš jugendshutz 18+. Mne to však na ICE karte/výmena/ počas free global 20 nešlo prestaviť. Avšak po jej skončení a doobjednaní balíka KOMBI -na 2 mesiace/+ akcia HBO balík grátis /, za kredit od SKYLINKU 24 eur mi PENTHOUSE HD nabehol sám i bez spomínaného nastavovania ...

hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

Nazdar Jbystrik, jak jsi nakonec rozběhal to zablokovanou ICE výměna kartu? Už ti to fachčí na NXP256HD?

XTREND ET-8000 a XTREND ET-6500
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

hihi píše:Nazdar Jbystrik, jak jsi nakonec rozběhal to zablokovanou ICE výměna kartu? Už ti to fachčí na NXP256HD?
Nazdar hihi ! Áno už mi to ide, rozchodil som to v spomínanom Clarke Techu, pretože do Dreamského mi vôbec nechceli prejsť zápisy. Ale mám pocit, možno, sa mýlim,že tá ICE karta ako píšu po fórach občas blbne, napr. včera večer asi 2 hodiny na niektorých kanáloch vôbec neukazovala signál, dúfam, že to bola chyba Sky linku. Objednal som si za tých 24 eur v akcii výmena na dva mesiace MULTI /+akcia grátis balík HBO/, pretože som cez prázdniny na chalupe a tam nemám HD TV a nechcelo sa mi ho sem priviesť. No neviem, či som neurobil chybu, že som tú CRW kartu /č. 034636 .../vymenil za ICE. Ale chcel som mať viacej HD programov na ICE, tak preto. Asi som si ju mal nechať a kúpiť priamo novú ICE alebo IRDETO, pretože na CRW chodia zápisy každé 3 mesiace a na ICE raz za mesiac,ale na konci roku 2012, by mi zase bola jedna nanič.Tebe, alebo tomu, čo si ten prijímač predal ide tá ICE karta ako ?

hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

No vypadá to, že ICE tomu známému chodí na NXP256 zatím OK. Párkrát jsem se ho ptal, říkal, že je to OK ale měl jsem pocit, že obtěžuju, tak už se neptám..

XTREND ET-8000 a XTREND ET-6500
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

V posledních softech 1.38 myslím že zápisy chodí OK , ale většinou tam zapomenu kartu strčit ... :46:
používám ji i v druhém přijímači a
pak to zjistím když občas něco nejde :rofl: že tam nemám kartu ... :55:
Ale ta aktivace 18+ , jsem zkoušel a asi to nejde ....

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

ShaMan píše:V posledních softech 1.38 myslím že zápisy chodí OK , ale většinou tam zapomenu kartu strčit ... :46:
používám ji i v druhém přijímači a
pak to zjistím když občas něco nejde :rofl: že tam nemám kartu ... :55:
Ale ta aktivace 18+ , jsem zkoušel a asi to nejde ....
Ďakujem Shaman, ja tam mám sw 1.35 a ide mi všetko youtube, gshare, extramovie, počasie atď, okrem tých zápisov, ale mám obavy tam dávať nový sw, po čítaní a skúsenostiach iných na fóre a tom neustálom reštartovaní prijímača,že viac ho nerozbehám, už pri prechode z sw 1.31 na 1.35 som ho ledva rozchodil. Radšej som kartu rozbehal s novými zápismi v Clarke Techu, tam mi prišli zápisy okamžite po aktivácii a ako píšem hore ide mi i Penthouse HD a ani som nemusel povolovať jugendshutz 18+, predtým ešte v global free som na ICE karte výmena ten Penthouse cez modul Mascom nemohol vôbec naštartovať, hoci som to robil podľa návodu na tomto fóre, keď som sa mal dostať v menu modulu k povoleniu 18+, vypísal, že je to blokované a ďalej ma nepustil.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“