tip na images

Dotazy začátečníků pro přijímače Coolstream ZEE, NEO a Twin.

Moderátoři: matchboxx, EnoSat, esmiran

Odpovědět
bambule
Profík
Profík
Dostal poděkování: 3 poděkování

tip na images

Příspěvek od bambule »

sky link karta cryptoworks +emu.

VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: tip na images

Příspěvek od dempsey »

bambule

Robíš to na tomto fóre už dlho a mne sa to nepáči. Ak máš nejaké otázky k prijímaču tak ich sformuluj do jedného vlákna. Neni prípustné aby si zakladal denne tri štyri témy na ktoré by stačila jedna.
Preto som Ti tú dnešnú druhú zmazal.

Urobil som to preto lebo lebo na Tvoje otázky už skoro nikto neodpovedá. Neodpovedá Ti nikto preto, lebo to evidentne nemá význam. Temer nič si sa doteraz nenaučil a ak by si si prečítal všetky Tvoje príspevky v tomto roku tak by si si to hádam všimol aj sám.
search.php?author_id=10714&sr=posts

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
matchboxx
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od matchboxx »

NG Return + oscam s mgcamdem , stačí??

Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

S CRW kartou by bola asi vhodnejšia kombinácia newcs+mgcamd, aby nemusel prepínať emulátory

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
bambule
Profík
Profík

Příspěvek od bambule »

díky moc chlapci a ta kombinace newcs+mgcamd ta se da ve stejnem images co psal matchboxx?

VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

jasne ze ano .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
matchboxx
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od matchboxx »

Ono stejně není na co přepínat, takže to může být i docela jedno. :57: :57: :57:

Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

a sak ide aj gbox a celkom dobre. na gbox su no public aj kluce na nasich providerov.
Ono - vzdy sa da cosi poriesit - a emu nieje len mgcamd. To nemci ho preferuju , lebo ine nevedia moc pouzivat. Mgcamd a starucky newcs - ten este dokazali prihnut driveru citacky. Na mgcamde ide teraz ten Canalsat a vie to na newcs aj poslat emm pre german karty. Viac nepotrebuju .
Ale emu celkovo je dnes uz nie tahunom . Uz nema co ponuknut a vsetci provideri maju emulatory pekne zmapovane .
Obcas sa mi stane,ze cez den mi prejde rukami niekolko diametralne odlisnych boxov. Ked ich dokoncim, vzdy sa rad vratim na rychly a spolahlivy Coolstream. To je istota . Natlacim do neho karty, zapnem a ide. :106:

bambule
Profík
Profík

Příspěvek od bambule »

aha aha a co znamena no public u toho g boxu.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ze nie su verejne. gbox a camd35 maju tu vyhodu,ze na pridanie "podpory" nejakeho providera, nemusis cakat na patch. Staci pridat kluce v spravnom formate a frcis. Nevyhodou je,ze vacsina ludi je odnaucena hlbsie skumat podstatu , takze si to nevedia ani len pridat- aj keby boli kluce zavesene na novinovom stanku.
Inak - karta je vzdy istejsia a obycajne nevyzaduje znalosti -len plnu penazenku .

Odpovědět

Zpět na „Coolstream ZEE, NEO a Twin - Dotazy začátečníků“