TV/Radio bouquets

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

TV/Radio bouquets

Příspěvek od ltrejbal »

Proboha netusite nekdo jak se vratit zpatky z bouketu Radio na TV? Uz jsem udelal uplne vse a stale tam visi ten Radio buket!!

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
mkrik
Nováček
Nováček

Re: TV/Radio bouquets

Příspěvek od mkrik »

Pre návrat do TV bouquets stlač "Resolution".

AzBox HD Premium +
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

A muzes mi poradit s jakym keymap ti to takto funguje? Protoze ja jsem mackal uplne vsechna tlacitka vcetne Resoloution asi milionkrat a stale nic. A ovladat prepinani kanalu pouze pres webinterface nebo pres iphone je fakt docela neprijemne :-(

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
mkrik
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkrik »

Inštaloval som len oficiálny firmware z 13.6.2011 "RTi_Core_1.0_-_Fix" a nedoinštalovával som žiadny keymap.

AzBox HD Premium +
P3js3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od P3js3k »

mě se taky nedaří. Zkoušel jsem snad vše. Vyměnil jsem keymap, ale furt tam mám radio. Ne, že bych radio rád neposlouchal, ale kvůli tomu jsem si nekoupil Azbox :( jestli mi někdo poradí jak to přepnout budu jedině rád. a nejlépe do budoucna to tlačítko i vypnout.

Díky

Vasja
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Vasja »

Najdi si v expertnych nastaveniach alternetivny mod radia a prepni ho, potom restart a malo by to ist. Inak oblubene radia si daj radsej do zoznamu TV v Dreamboxedite.Pojde to bez problemov.

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“