Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
coolmen
Nováček
Nováček

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvek od coolmen »

Ano, presne to som aj robil. Ale kartu mi vobec nenaslo..Potom mi tu "eemil" poradil vypnut OSCAM a odvtedy to bezi..

Dreamsky NXP256 HD (firmware NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB)
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Prestali mi chodiť zápisy na Dreamsky nxp 256 Hd /sw 1.35/ , b----r je vypnutý.Karta ICE mi nejde po 20 dňovej promo akcii,ešte pred skončením tejto promo akcii, som chcel cez modul Mascom v Arive, nahodiť Penthouse HD / povoliť jugendshutz 18 + /,čo sa mi ani nepodarilo, vraj karta je blokovaná. Sám neviem prečo, je už zaregistrovaná, tak prečo to nešlo neviem, to si musím ešte predplatiť Kombi alebo HD balík ? Asi mi prišli v tej Arive mazacie zápisy, ale prečo mi nejde ani po reautorizácii karty ICE cez net ani základ od SKY Linku to fakt neviem ? Skúšal som aj kartu CS LINK, vymeniť programy v Mojich 6, ani tak zápisy neprišli . Čo mám vypnúť servery ? To som ešte neskúšal, alebo dať kartu do iného prijímača, čo bude asi najistejšie ? Dokonca ihneď po vložení karty ICE mi prijímač zamrzne, avšak CS LINK karta mi ide.Vie mi prosím Vás niekto poradiť ? Ďakujem

jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

jbystrik píše:Prestali mi chodiť zápisy na Dreamsky nxp 256 Hd /sw 1.35/ , b----r je vypnutý.Karta ICE mi nejde po 20 dňovej promo akcii,ešte pred skončením tejto promo akcii, som chcel cez modul Mascom v Arive, nahodiť Penthouse HD / povoliť jugendshutz 18 + /,čo sa mi ani nepodarilo, vraj karta je blokovaná. Sám neviem prečo, je už zaregistrovaná, tak prečo to nešlo neviem, to si musím ešte predplatiť Kombi alebo HD balík ? Asi mi prišli v tej Arive mazacie zápisy, ale prečo mi nejde ani po reautorizácii karty ICE cez net ani základ od SKY Linku to fakt neviem ? Skúšal som aj kartu CS LINK, vymeniť programy v Mojich 6, ani tak zápisy neprišli . Čo mám vypnúť servery ? To som ešte neskúšal, alebo dať kartu do iného prijímača, čo bude asi najistejšie ? Dokonca ihneď po vložení karty ICE mi prijímač zamrzne, avšak CS LINK karta mi ide.Vie mi prosím Vás niekto poradiť ? Ďakujem
To je opravdu divný. Zkus to v jiným přijímači, jestli je to kartou nebo přijímačem. Ale 2 karty..... A zkusil jsi to v UNI čtečce nebo jenom v modulu ? Já mám kartu v UNI čtečce a jede O.K. Tento přijímač je tak trochu nevyzpytatelný, u mě padají servery a pouze restart je dovede nahodit.

hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

Nazdar jbystrik. Tak to je přesně to, čeho jsem se taky obával. Po prvotních problémech na 1.29 kde jsem ICE nedokázal rozběhat a musel jsem se vrátit na 1.11. kde začala fungovat korektně, jsem nakonec přešel na 1.35 a zde zatím ICE běhá normálně jak před registrací tak po registraci. Registroval jsem ji 17. den a měl jsem bobky, že neprojdou zápisy na 2 měsíční promo (Multi, HD plus, HBO HD+Cine..) ale zatím to běží i po skončení 20 denní global free. Před registrací jsem měl kartu v modulu CRW ve Fergus. 8900 HD, abych změnil maturity rating na 18+, to se povedlo, akorát jsem musel zadat PIN (0000).

XTREND ET-8000 a XTREND ET-6500
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Mal som to v UNI čítačke, ten modul Mascom som mal iba požičaný, kvôli tomu rozchodeniu PENTHOUSE HD, čo sa mi i tak nepodarilo a odvtedy mám s kartou ICE takýto problém. Ja už tomuto prijímaču vôbec neverím, ako píšeš u každého sa správa inak. Skúsim tú kartu rozchodiť v Clarke Techu, s tým som nemal nikdy žiadny problém.

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Nazdar hihi Tebe to v tom sw 1.35 tá ICE karta normálne ide ? Mne to tak isto išlo,ale ten Penthouse HD, sa vraj má aktivovať, až po registrácii o to som sa pokúšal preto teraz, predtým, keď nebola karta zaregistrovaná som sa tiež dostal, až k tomu PIN 0000 a dalej to nešlo.No teraz som si úplne zavaril, karta šla s b------m už 26 dní, nemal som špekulovať.

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Ešte prosím Ťa HIHI to má ísť aké ďalšie promo zadarmo po 20 -ich dňoch ? To TI ide ?Tak ja somár som nemal nasadiť b----r. Nič iné mi nrzbýva iba vsunúť cez víkend na chalupe do Clarke Techu a čakať, keď DM 256 neprepúšťa zápisy.

hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

Dreamsky už není u mně ale u známého, který ho má na chalupě a zapíná ho jen na víkendy. Jak říkám, minulý pátek kdy byla ICE ve stroji už 21. den jsem myslel, že mi bude znamý volat, že to chcíplo ale říkal, že vše běží a fungovalo to i v sobotu a neděli. Prostě zápisy musely projít, jinak znamý nemá aktivovaný patch, není to připojený k webu, bloker nepoužíval. Pent. HD jsem opravdu aktivoval v modul ještě před registrací (Ferg. 8900 HD nebyl připojen k parabole) a šlo to úplně hladce, Pent HD fungoval už před registrací.
Napadá mě, pokud si používal b....r, možná nestačí jen v menu zakázat b...r ale je nutné po změně stroj restartovat,aby začaly zápisy procházet.

hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

To záleží jakou ICE kartu jsi koupil. Já jí koupil s tím 2 měsíčním promem na Multi atd. Není nic jednoduššího než se přihlásit na webu Skylinku ke svému účtu a zkontrolovat jaké balíčky máš aktivní a dokdy..

jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jbystrik »

Tak to áno, ja mám ICE kartu výmena, na tej je iba 20 denné global free, čiže b----r som nasadil správne. Na SKY Linku som to pozeral, má mi ísť iba základ a zápisy na karte v DM 256 píše úplné somariny, že do roku 2000. Ako píšem nepomohla ani reautorizácia karty. Prijímač po vložený ICE karty výmena zamrzne. Aj som to reštartoval a mal odpojené od siete. AJ ICE kartu, keď to ešte nemrzlo vloženú v zapnutom prijímači celú noc. Je to záhada, že CS LINK ide, ale na ten tiež nechodia zápisy. Už iba ten Clarke Tech asi pomôže, alebo aj nové sw asi 1.31 tam skúsim prsknúť.

pivas
Nováček
Nováček

Příspěvek od pivas »

poradí prosím někdo jak zprovozit PG,PB na Siriusu přes emu?Kody mám,ale pořád jenom tma.......

romik5
Nováček
Nováček

Příspěvek od romik5 »

kamarádi z fóra mám problém hledám pgm na zjištění hesla v reciveru nějak se nedaří
síť ariva dreamsky v pohodě ale obráceně za boha ne má někdo nějaký typ---
nebo kam ho zadat
nebo jaké je přednastavené

ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
coolmen
Nováček
Nováček

Příspěvek od coolmen »

Vie mi niekto poradit s Extra movies? Ked si vyberiem akykolvek server a pod nim nejaky subor, najskor chvilu cosi cita z netu a potom napise,ze format nie je podporovany..Nema s tym niekto skusenosti? Niekde tuna na fore som cital,ze treba ist cez VPN..Len neviem ako..

Dreamsky NXP256 HD (firmware NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB)
mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

Mne sa to správa rovnako. Funguje mi len server 3. Tiež neviem, čím to je, ale bolo to tak od začiatku.

Honza_99 Slovakia
Nováček
Nováček

Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvek od Honza_99 »

Vybalil som prijimac, vlozil 1x T&T kartu so zakladom do modulu Alphacrypt TC a druhu s ponukou Multi+HBO do internej citacky - vsetko pracuje ako ma. Prehral som firmware hned na v1.38 a chcel som nahrat setting na 14 druzic, aby som nemusel vsetko ladit. Islo to len cez externy HDD - mozno zla komunikacia s mojou USB flaskou. Neviem ale, ci som urobil dobre, lebo do masiny neviem dohrat Softcam, neviem prehrat verziu s/w na nizsiu (vsetko akoze prebehne OK, ale nakoniec tam zostane v1.38). Vobec nefunguje F1+xxxx, nic sa nedeje a ja vlastne ani neviem najst, ci tie ciselka treba stlacat pri zatlacenom F1 alebo tlacidlo F1 na DO a potom postupne 3 cisla... Dnes som chcel zvladnut spustenie emulacie, nahratie softcamu, resp. zadavanie klucov cez DO. Avsak neviem ako dalej... Kazda rada vitana.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“