Nové FV v 1,34
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Nové FV v 1,34
Dnes vydala novou soft 1,34
http://www.multiupload.com/NI59OJ3IV4
1,fav when del ask for confirm
2.when play movie ,video type and audio type always mepg2 mpeg.
3,subtitle ,need yellow font and more fatter.
4 enable disable server better info aout state
5. choice no only SMB but UPNP
---add upnp select on menu"System---UpuP Client",you can set on/off
6 symbol "red point" of recording , choice without , set 1 to 10 dont working
---add one option "Never"
7. info menu cutting when you play movie pressed SUB key
8.smard card insert /out hung up problem
9. POLISH FASTSCAN
10.audio languate slovenky problem
11 ,before start to record ,first set record time .and add record help
12. many czech translation
13. OSCAM special F1 456 for polish providers
14, usb format problem
15 RADIO ONLINE wrong code display
16.netname show old not the lastest
P.S. Máte-li tuner z jiné distribuční sítě než polský bodu. 13 nefunguje, je přezkoumá Nejvyšší soud
http://www.multiupload.com/NI59OJ3IV4
1,fav when del ask for confirm
2.when play movie ,video type and audio type always mepg2 mpeg.
3,subtitle ,need yellow font and more fatter.
4 enable disable server better info aout state
5. choice no only SMB but UPNP
---add upnp select on menu"System---UpuP Client",you can set on/off
6 symbol "red point" of recording , choice without , set 1 to 10 dont working
---add one option "Never"
7. info menu cutting when you play movie pressed SUB key
8.smard card insert /out hung up problem
9. POLISH FASTSCAN
10.audio languate slovenky problem
11 ,before start to record ,first set record time .and add record help
12. many czech translation
13. OSCAM special F1 456 for polish providers
14, usb format problem
15 RADIO ONLINE wrong code display
16.netname show old not the lastest
P.S. Máte-li tuner z jiné distribuční sítě než polský bodu. 13 nefunguje, je přezkoumá Nejvyšší soud
- marst
- Nováček
Re: Nové FV v 1,34
1. zádrhel
po Továrním nastavení mi odmítá načíst starý setting. Napíše "Nezdařilo se" a šlus.
jdu skenovat

jdu skenovat

DM7000 , DM500 , 3xHTPC-Mediaportal. a ted novy Dreamsky nxp 256 hd
-
- Nováček
Omlouváme se za nesprávný překlad, ale je to překladatel.
To by mělo být:
Máte-li tuner, nikoliv z polské distribuce 13 nefunguje, je kontrolována pořadové číslo.
To by mělo být:
Máte-li tuner, nikoliv z polské distribuce 13 nefunguje, je kontrolována pořadové číslo.
-
- Nováček
pravda, našťastie som továrko nerobil a šlape to aj tak, no aj ked dám uložiť a znova nahrať setting, tak tiež nejde, nechce sa mi do nového scanovania tak asi vrátim s5 tú 1.31marst píše:1. zádrhelpo Továrním nastavení mi odmítá načíst starý setting. Napíše "Nezdařilo se" a šlus.
jdu skenovat
páč by asi to továrko bolo treba, namiesto "predpoved počasia" mám "Delete City" a podobné ptákoviny sa mi tu teraz dejú
no sodoma gomora velebnosti
marst, po továrku a znovu nascanovaní je všetko ok ? - aj uloženie a nahratie settingu už ide ? , prosím skús si dať jazyk menu Slovensky a pozri tú predpoved počasia, či je to ozaj tým továrkom alebo soudruzi udělali někde chybu
ak už si sa na to dal tak je teraz dosť dôležité čo odpovieš

od toho teraz závisí, či ozaj pôjde s5 tá 1.31 , alebo nové scanovanie
dik
- marst
- Nováček
Není to v pořádku. setting to nenacte. Proskenoval jsem vsechny ctyri sat. Thor je nutne "blindscan". Stejne jako ty sem ulozil novy setting na USB a pri pokusu nacíst ho stjena chyba
.
youtube ok
share (cccam) ok
prepina asi 3-4 vteriny.
Pocasi u me ok.( v cestine ) , ve slovenstine vyzkousim a jeste to sem napisu.
jo pocasi i v SK funguje ale je to v menu jako "DELETE CITY" ale neboj nezrusi to.
Vic uz asi ani tkouset nebudu.

youtube ok
share (cccam) ok
prepina asi 3-4 vteriny.
jo pocasi i v SK funguje ale je to v menu jako "DELETE CITY" ale neboj nezrusi to.
- marst
- Nováček
a nefunguje TELNET !!!!!!!!!!!!!!! . proč sakra 

-
- Nováček
marst píše:Není to v pořádku. setting to nenacte. Proskenoval jsem vsechny ctyri sat. Thor je nutne "blindscan". Stejne jako ty sem ulozil novy setting na USB a pri pokusu nacíst ho stjena chyba.
youtube ok
share (cccam) ok
prepina asi 3-4 vteriny.
ano zistil som, robil som to, ja sa nebojím riskovať, šecko som vyskúšal samozrejme a tam kde malo byť to "DELETE CITY" bolo zase niečo iné a v otázkach - dialog boxoch čo chcem potvrdiť to bolo úplne od veci, presne jak som písal: sodoma gomora velebnosti , preto ma zaujímalo či sa tovarkom niečo zmenilo, ale ked píšeš že nie tak to ozaj musím konštatovať že NEODPORÚČAM INŠTALOVAŤ TENTO FIRMWAREmarst píše:jo pocasi i v SK funguje ale je to v menu jako "DELETE CITY" ale neboj nezrusi to.
inak ja som jednoducho kým bol box v "požehnanom stave" - nový fw. , starý setting, bez továrka (pritom akože fungoval) uznal za vhodné šupnúť tam späť 1.31 skôr ako ho vypnem, teraz vidím že som urobil dobre, niektoré veci treba robiť s chladnou hlavou aj keď ani žiadne pády boxov a RS232-ky mi nerobia problémy, lebo kdož vie čo by bolo v mojom prípade po vypnutí a znova zapnutí

-
Radek
- V.I.P.
Tak mi to taky nedalo a pár postřehů přikládám.
Po upgradu na verzi 1.34 jsem si udělal setting v této verzi.Po tom co jsem zde četl jsem zatím nedělal továrko a koukal co je kde nového.
Wifi bylo funkční (to mě pokaždé těší), www prohlížeč funkční, Samba funkční, extra movie funkční, youtube funkční, počasí funkční (v češtině
), co mi nešlo tak internetové rádio nefunkční.Nerozchodil jsem ani jednu stanici.Zkoušel jsem přehrát *.avi ze síťového disku přes Wifi, ale šel jen zvuk.Obraz nikde.Docela často se receiver kouše.Během pár minut co jsem ho zkoušel několikrát, natvrdo.Pomohlo jen vypnutí ze sítě.
Po několika restartech už šlo přehrát *.avi ze sítě přes WiFi v pořádku i s obrazem.Kde byl problém předtím nevím.
Přibyla položka menu pro vypnutí a zapnutí interní čtečky.Vyzkoušeno je funkční.Přibyly položky pro F1+111 RS232 mode viz. příloha.
Nové položky v nastavení, konečně jde vypnout červená blikající tečka při nahrávání, to jsem nezkoušel, přibyla další položka UPNP client (zatím nevím k čemu to je).
Dále jsem si konečně mohl prohlédnout zápisy na kartě CS Link, aniž bych musel vypínat servery.Předtím jsem viděl jen číslo karty.
Sdílení funkční, všech 24 serverů se mi načetlo.
Pak jsem zkusil načíst ten nový setting, který jsem provedl hned po upgradu.Žádnou chybu nehlásil.Udělal jsem továrko, vše vymazal a zkusil opět nahrát setting z verze 1.34.Vše v pořádku.Zkusil jsem znovu továrko a nahrát starší setting z verze 1.31.Opět vše v pořádku.Nenahrával jsem ale na/z USB disku, ale přímo z receiveru.Kde si to ukládá to přesně nevím. Proč to někomu nešlo docela nechápu ...
Toť mé rychlé zkušenosti a postřehy, zatím ho tam nechám a uvidím co dalšího ještě objevím.
Těším se na vaše další postřehy.
Po upgradu na verzi 1.34 jsem si udělal setting v této verzi.Po tom co jsem zde četl jsem zatím nedělal továrko a koukal co je kde nového.
Wifi bylo funkční (to mě pokaždé těší), www prohlížeč funkční, Samba funkční, extra movie funkční, youtube funkční, počasí funkční (v češtině

Po několika restartech už šlo přehrát *.avi ze sítě přes WiFi v pořádku i s obrazem.Kde byl problém předtím nevím.

Přibyla položka menu pro vypnutí a zapnutí interní čtečky.Vyzkoušeno je funkční.Přibyly položky pro F1+111 RS232 mode viz. příloha.
Nové položky v nastavení, konečně jde vypnout červená blikající tečka při nahrávání, to jsem nezkoušel, přibyla další položka UPNP client (zatím nevím k čemu to je).
Dále jsem si konečně mohl prohlédnout zápisy na kartě CS Link, aniž bych musel vypínat servery.Předtím jsem viděl jen číslo karty.
Sdílení funkční, všech 24 serverů se mi načetlo.
Pak jsem zkusil načíst ten nový setting, který jsem provedl hned po upgradu.Žádnou chybu nehlásil.Udělal jsem továrko, vše vymazal a zkusil opět nahrát setting z verze 1.34.Vše v pořádku.Zkusil jsem znovu továrko a nahrát starší setting z verze 1.31.Opět vše v pořádku.Nenahrával jsem ale na/z USB disku, ale přímo z receiveru.Kde si to ukládá to přesně nevím. Proč to někomu nešlo docela nechápu ...

Toť mé rychlé zkušenosti a postřehy, zatím ho tam nechám a uvidím co dalšího ještě objevím.
Těším se na vaše další postřehy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
-
- Nováček
-
Radek
- V.I.P.
Může mi někdo stručně vysvětlit, jak prakticky využít UPnP na NXP256HD ???
SlavoF : možná bys mohl zkusit nastavit si češtinu. Jazyk téměř shodný, každý slovák mu asi rozumí a přeložena je velká většina textu a podle včerejšího prvního náhledu celkem rozumně.
SlavoF : možná bys mohl zkusit nastavit si češtinu. Jazyk téměř shodný, každý slovák mu asi rozumí a přeložena je velká většina textu a podle včerejšího prvního náhledu celkem rozumně.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
- marst
- Nováček
funguje nekomu na teto verzi telnet ?
-
- Nováček
odporučam poradie kanalov nahrat pred tovarenskym nastavenim , neviem kde si to zalohovalo ked som odpojil všetky usb-čka , ale s usb sa mi tiež nepodarilo nahrat seting . v menu ,editace kanalu ,zaloha systemu ,načitat sa mi to podarilo na prvy šup mam ich v takom poradi ako pred nahratim soft. 1,34 ale čo som postrehol nedokaže ani tento soft prepnut obraz v auto nastaveni.
-
- Nováček
no pani žiadna slava ako klient z vonkajšieho servra nepoužitelny pri každom prepnuti reštart prijmača vnutorny server pri zapnuti v standby 1 minuta kym naskoči obraz servre ukazuje zapnute a nevie naskočit obraz piše kodovane .všetky ostatne servre mam vypnute .home share client enable a ani prd pri prepnuti z HBO-HD na FILM- BOX HD na skylinku alebo aky kolvek program ktory ma zvukovu stopu AC-3 nenaskoči zvuk musim prepnut na sd program až potom naskoči zvuk prepinanie programov pomalšie ako na 1,31.opticum 403 prepnem 300 krat a obraz naskoči okamžite a je jedno či na vnutorny server alebo vonkajši sodruzi z ndr ešte maju čo dohanat to su moje skusenosti zatial ,možno to dakomu pomože . praci čest........
-
Radek
- V.I.P.
Já to dělal zde, viz. přílohy a problém se settingem jsem neměl žádný.Ani se settingem z verze FW 1.34 tak i se settingem z verze FW 1.31.
Přes tuto nabídku si to NXP256HD ukládá přímo u sebe v receiveru, ne na USB.
Obojí : "No problemo".
Možná je problém jen se settingem na USB.Zkusím za chvilku vyzkoušet. Právě se chystám vyzkoušet ten telnet.Dám vědět ...
Přes tuto nabídku si to NXP256HD ukládá přímo u sebe v receiveru, ne na USB.
Obojí : "No problemo".

Možná je problém jen se settingem na USB.Zkusím za chvilku vyzkoušet. Právě se chystám vyzkoušet ten telnet.Dám vědět ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.