Pripojenie na Server
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Pripojenie na Server
Zdravím vás . Má FW 1.08.75 a Mcas 10.01.2011 s ORF + Bulsat zadávam ručne a chcel by som sa pripojiť na vzdialený server , ako by som to mal skombinovať . Čo som zistil je že sa to dá cez Xcam , ale keď som ho nakopíroval na USB kľúč a hodil do saťáku vôbec sa mi nezobrazil .
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pripojenie na Server
nakopiruj ho na kluc tak, aby bol v adresary /plugin/ .
cez RCC este zmaz prebytocny adresar vo /var/plugin/
cez RCC este zmaz prebytocny adresar vo /var/plugin/
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Neviem čo myslíš pod tým že zmazať prebytočný adresar vo /var/plugin/ , čo konkrétne mam zmazať , dá sa to aj cez FTP. Mýlim sa ?
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ano, cez ftp. pri nespravnej instalacii si do /var/ adresara v boxe pridal nepotrebny adresar /plugin/ .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- gombi
- Nováček
Keď vyčistíš var, tak si na usb hoď Mcas, ktorý používaš - nainštaluj do sat. Potom z kľúča vymaž.
Ďalej hoď na usb: viewtopic.php?f=173&t=6782 . To je xcam pre FW 1.8.75.
Nakonfiguruj Cccam, alebo Newcamd a zeleným tl spusti xcam.
Ďalej hoď na usb: viewtopic.php?f=173&t=6782 . To je xcam pre FW 1.8.75.
Nakonfiguruj Cccam, alebo Newcamd a zeleným tl spusti xcam.
Openbox X-770CIPVR
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
-
- Nováček
Mám tam Mcas ale keď tam chcem nakopírovať z USB xcam pre FW 1.8.75 tak nedám s formátovať ale len inštalovať . A vôbec tam ten Xcam nie je zobrazený ale keď dám formátovať zeleným prídem o Mcas , tak čo robím zle. A to aby som nakonfiguroval Cccam, alebo Newcamd , veď tam mam len Mcas a v ňom coconut,Keditor,Mcas,Mclient . Potrebujem z toho nejako vykorčuľovať .
- gombi
- Nováček
Elebra píše:Mám tam Mcas ale keď tam chcem nakopírovať z USB xcam pre FW 1.8.75 tak nedám s formátovať ale len inštalovať . A vôbec tam ten Xcam nie je zobrazený ale keď dám formátovať zeleným prídem o Mcas , tak čo robím zle. A to aby som nakonfiguroval Cccam, alebo Newcamd , veď tam mam len Mcas a v ňom coconut,Keditor,Mcas,Mclient . Potrebujem z toho nejako vykorčuľovať .
Stiahnutý súbor od Dempseyho musíš rozbaliť /je to súbor rar/ a na kľúč ho ukladáš ako súbor plugin, ktorý sa skladá zo súborov bin a etc. Do sat ho stiahni červeným tl. Potom ho uvidíš vo var/bin a etc.
Cez DO budeš môcť xcam config nakonfigurovať. A až potom v menu plugin červeným dať automaticky a zeleným štart xcam.
Cez FTP keď pozrieš, máš tam súbor var/bin/autorun.sh;coconut;Keditor;Mcas........atď
/etc/protect/cardclient.conf;xcam.prio
coconut.dat ......atď
Máš tam Mcas a nepoužiješ pri inštalácii zelené tl. tak červeným tam nainštaluješ xcam a budeš mať vo var oboje.
Vyskúšaj !!!! G.
Openbox X-770CIPVR
-
- Nováček
Musel som zmazal var-ka a znovu nahodil Mcas a potom Xcam , presne tak ako si mi doporučil . Moc dík. Kladiem si však otázku , že ja ako klient keď chcem zdieľať cez server je naj ... cez Oscam , Xcam alebo existujú ešte aj iné .
-
- Nováček
Oscam je podľa toho čo som sa dočítal asi lepší ako Xcam alebo nie ?. Ja to neviem ešte posúdiť ale nechápem v mojom prípade , že pred nainštalovaním Oscamu mám premazať var-ka . Tým stratím keditor a nebudem môcť zadávať keys na Bulsat .
- gombi
- Nováček
Ja mám Mcas + Xcam, spolupracujú bez problému. Nemusím nič zapínať a vypínať, len prepínam programy. V Mcas mi ide emu a Skylink. Z Xcamu používam Newcamd a Cccam na testy.Elebra píše:Oscam je podľa toho čo som sa dočítal asi lepší ako Xcam alebo nie ?. Ja to neviem ešte posúdiť ale nechápem v mojom prípade , že pred nainštalovaním Oscamu mám premazať var-ka . Tým stratím keditor a nebudem môcť zadávať keys na Bulsat .
Z Oscamom nemám skúsenosti, neviem ho nakonfigurovať ani v E2.
Bola tu na fóre kombinácia Mcas- Oscam- ?? treba hľadať. V Mcase treba vypnúť čítačku ..... mne sa toto nastavenie vidí zložitejšie.
Študuj a skúšaj.
S pozdravom G.
Openbox X-770CIPVR
-
- Nováček
- gombi
- Nováček
Som rád, že Ti to pomohlo. G.Elebra píše:Moc díkes tebe gombi ale aj tebe grantec .

Openbox X-770CIPVR
-
- Nováček
Ale zatiaľ som sa s vašou pomocou dostal do fázy , že som ten Xcam do mašiny vôbec dostal . Teraz musím zohnať niekoho , kto bude chcieť so mnou editovať server.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Nerád tu vidím podobné príspevky a tak to zabrzdím už v tejto fáze.
V pravidlách je jasne napísané že nie je dovolené pýtať od niekoho alebo niekomu ponúkať prístup na zdieľanie. Nechceme aby sa tu riešilo nič podobné.
Dúfam že to je jasné.
V pravidlách je jasne napísané že nie je dovolené pýtať od niekoho alebo niekomu ponúkať prístup na zdieľanie. Nechceme aby sa tu riešilo nič podobné.
Dúfam že to je jasné.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované