Služba nebyla nalezena(SID nebyl nalezen v PAT)???

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
danmark
Nováček
Nováček

Služba nebyla nalezena(SID nebyl nalezen v PAT)???

Příspěvek od danmark »

Co to proboha je?Nainstaloval jsem backup VIX od Vikina a vše pěkně chodilo.Potom byla trocha experimentování s nahráváním atd. a začly se objevovat zelené obrazovky.Preflashoval jsem ten backup teda znova a po nastavení tunerů a emu nic nenaladím a vyběhne hláška "služba nenalezena SID nebyl nalezen v PAT.Při najetí na jakýkoliv kanál napíše ladění selhalo.Nwm si s tím rady pomozte moc prosím někdo.Díky
Edit:Tak problém částečně vyřešen.Zjistil jsem že tento přístroj má tak trochu problém s mojí motorizovanou parabolou a tyto hlášky zobrazuje když ještě není dotočena na pozici.byl jsem zvyklý na rychlé točení u azboxu a nevěděl že musím počkat.Nevím jestli mám něco špatně nastaveno já ale jak říkám s azboxem vše fungovalo perfektně.Tady je problém v usals nastavení a možná v typu motoru nebo nwm.Napište někdo své postřehy jestli máte stejnou výbavu.díky.
Naposledy upravil(a) danmark dne 03 dub 2011, 09:47, celkem upraveno 1 x.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Služba nebyla nalezena(SID nebyl nalezen v PAT)???

Příspěvek od vikino »

Tak skus otvorit v dreamsete likrov setting viewtopic.php?f=291&t=7234, uprav podla seba a posli do boxu, restart enigma2.
Len pripomeniem, ze starsie imgs aj moj backup ma starsie ovladace, nebolo by od veci, po naflashovani img, aj tie upgradnut... viewtopic.php?f=288&t=7248

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

díky za radu ale bohužel bez úspěchu.Znova jsem přeflashovat tvůj backup přidal poslední drivery a upravený setting likra a nic.Najedu na kanál a "ladění selhalo" a po restartu ta hláška z nadpisu.Tak nechapu co se podělalo.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Vyskusaj CT Official img v 1.1 viewtopic.php?f=288&t=7314 , ma uz posledne driveri, staci nahodit setting, nastavit tuneri, pridat cam managera a link na stahovanie camov a addonov viewtopic.php?f=289&t=7337, stiahnut potrebne camy, pridat configi (tie si mozes odzalohovat z tohoto img, ktory mas teraz), cccam ich ma v etc/, mgcamd v usr/keys a oscam v etc/tuxbox/config ... aktivovat prislusny cam a vyskusaj.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“