Jak na OSCAM?

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
krucinal
Nováček
Nováček

Jak na OSCAM?

Příspěvek od krucinal »

Ahoj. Mám 2 x Dremsky 256, propojené síťovým kabelem a s nainstalovaným fw. 1.21. Prodejce (e-shop) mi je údajně nakonfiguroval pro příjem na 2 TV na jednu kartu, která je vložena v jednom s přijímačů. Kdž mi oba přišli, byl v krabicích papírek, který je server a který klient. Ten co má kartu, tak šlape v poho, ale na tom druhém jdou jen nekodované programy. Mohl by někdo prosím poradit, jak zkontrolovat, jestli je to opravdu v pořádku? Nebo kde ještě by mohla být chyba?

Kuju :D

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na OSCAM?

Příspěvek od dempsey »

Ak máš pocit že to nefunguje správne tak tú službu reklamuj u predajcu

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
krucinal
Nováček
Nováček

Příspěvek od krucinal »

Já ten pocit nemám. Jen jsem se ptal, jakým způsobem to zjistit........ Pokud nějaký existuje. Ono to půjde velmi těžko reklamovat, tady by mi asi ani ČOIka nepomohla :))
Jinak všude čtu, že fw 1.21 je poměrně špatný. Jaký fw navrhujete na funkční OSCAM, nebo soft na sdílení C.S.l.i.n.k? Myslím si, že bych byl schopen to rozchodit. Jen potřebuji trochu poradit.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Oscam se ladí.Zatím žádný nefunguje, jak by měl.Čtečka karet se připojuje cirka 4 minuty a poté její odezvy se pohybují někde kolem 3000 ms což se projevuje v její nestabilitě.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“