qbox a redcam pro hdbox

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

gatecomputers
Nováček
Nováček

qbox a redcam pro hdbox

Příspěvek od gatecomputers »

zdravim, nedavno se objevil na octagon foru plugin qbox, zkusil jsem ho nahodit do hdboxu 9100, emulace funguje nadherne, ale zaboha se me nedari zprovoznit ctecku pro 0D96 Skylink kartu. Jde to vubec s tim pluginem-podpora cryptoworksu? Pokud ano, co presne zmenit v configu ... zkousel to tu uz nekdo zprovoznit?

a taky jsem zkousel novy redcam(oscamhd) z 25.3.2011 a vypada to, ze se vubec nespusti na hdboxu. Starsi verze vice mene fungovaly, ale ty nove ne a ne rozchodit. Pouzil jsem konfiguraky starsich funkcnich verzi a upravil podle konfiguraku z nove verze, ale ne a ne ho nahodit. Kde je zase chyba?
Dik ....

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: qbox a redcam pro hdbox

Příspěvek od jerry »

oscamhd/redcam sa uz neoplati pouzivat, kedze vies pouzit novsie oscamd.

gatecomputers
Nováček
Nováček

samozrejme klasicky oscam zkompilovany pro linux hdboxu funguje super a jsem s nim spokojeny ... jen me zajima, proc redcam/oscamhd ted nefunguje, kdyz drive sel. Je nejak omezeny pouze pro octagon? Co zmenit v konfig., aby sel? Jde me o to pochopit, proc nejde, co je jinak ... nic vic, nic min ...

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

pouziva sa ina tabulka pmt , iny driver na citacku . Funguje v starsich verziach fw. Nove oscamhd uz nerobim - niet dovod, ked verejne distro funguje. Kedysi pre HDBOX prestali verejne distribuovat oscam , preto aj vznikol oscamhd .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
gatecomputers
Nováček
Nováček

dik za odpoved ... to me staci ... nebudu uz taky redcam/oscamhd dale resit ... a co ten qbox? Ten se na hdboxu s poslednim firmware taky nepodari rozchodit, myslim ctecku karet pro nase karty? Mozna by sel pouzivat pouze jako EMU bez podpory ctecky treba s oscamem soucasne, protoze EMU funguje dobre.

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

neviem qbox mi nic nehovori.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

qbox je prijímač od duolabs a gbox je starý emulátor, ktorý je novinkou pre Octagony od Fortisu

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fefe88
Nováček
Nováček

Příspěvek od fefe88 »

Este dodam, ze REDCAM je len pouzitelny pre OCTAGON prijimace :-( Zaviedli toto obmedzenie tusim od verzie 14.2. a sepka sa aj, ze toto obmedzenie sa bude postupne rozsirovat aj na dalsie pluginy... Vidiet to aj na MCASe, kde fungovalo EMU na O*F a Austri*SAT len na OCTAGONe az kym sa nezverejnili kluce. Vela uzivatelom sa tato nova politikara nepaci a hlavne uzivatelom nonoctagon prijimacov.

A teraz k GBOXu. Pokusal som sa tiez rozchodit tento plugin, ale nakoniec som to nechal tak. Rozchodil som len EMU, ale je to strasne citlive na nastavenia a staci len len jedno zmenit a je koniec :) Hlavnym dovodom, preco som od toho odisiel je, ked som sa dozvedel, ze dokaze len jeden program dekodovat, co mne osobne dost nevyhovuje :( Ak by si chcel dva programy, treba mat spustene dva QBOX naraz a tu nastavaju dalsie problemy. Tak som radsej nechal ruky od toho a hram sa dalej s OSCAMom :96:

jerry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry »

@fefe88 a co mi brani si zmenit ID a nahrat octagon firmware? :) este bude sranda :)

gatecomputers
Nováček
Nováček

dik za odpovedi ... alespon vim, ze nemam ztracet cas testovanim neceho, co nema budoucnost ...
me se taky vubec nelibi toto omezovani pluginu pouze na octagony, kdyz hardware je vice mene stejny, ze by prima podpora prodeje octagonu? Nevim, co se tim presne sleduje .... Celkem tezko si dovedu predstavit, ze MCAS atd. vubec nebude fungovat na hdboxu s origo firmwarem. Kolik beznych uzivatelu si dovede prehodit firmware octagonu, to zase budou zvysene reklamace a hdbox se stane pristrojem pro zkusene uzivatele a klesne prodej. Pak to bude pokracovat tim, ze se zacne omezovat prehrati firmwaru na octagon atd atd ... sak je to stejne vsechno od fortisu ... hdbox ani snad nema nejakou primou soft. podporu ... plugins apod.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

redCam nema ziadne obmedzenia - je to okresany oscam s optimalizaciou pre nemecky trh.
MCAS mal plateny hack a zaplatil to nemecky distributor Octagonu . Identifikacia prijimaca neprebieha podla IDreceiver,ale na pocudovanie podla startovacie obrazku pri boote .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

gatecomputers píše:... hdbox ani snad nema nejakou primou soft. podporu ... plugins apod.
A na tomto fore si nenasiel podporu?
Zda sa ti malo, ze sa nam grantec, ci dempsey a dalsi venuju zadarmo vo svojom volnom case?

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
gatecomputers
Nováček
Nováček

Myslel jsem primou soft. podporu, jako ma treba octagon ... MCAS,XCAM,REDCAM .... to jsou prece pluginy primarne urcene pro octagon nebo se pletu?
jinak mas pravdu ... hlavne pro zacatecnika je toto forum nepostradatelne !!!!!
Naposledy upravil(a) gatecomputers dne 29 bře 2011, 20:49, celkem upraveno 1 x.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pletieš

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
gatecomputers
Nováček
Nováček

a proc se teda snazi omezovat nektere plugins pouze na octagon .... viz prispevek od fefe88 ... toto me vazne neni jasne .... nebo je to vsechno uplne jinak ... demsey, vysvetli me to prosim

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“