1 karta sky link na dva televízuory.

Volná diskuze.
Zamčeno
fesi22
Nováček
Nováček

1 karta sky link na dva televízuory.

Příspěvek od fesi22 »

Neviete mi niekto poradiť ? mám najobyčajnejší Opticum 4160 CX Plus, kde mám kartu sky link, nakoľko som to mal a zatial aj mám napojené na jeden televízor neriešil som žiadne problémy. V súčasnosti by som však rád sledoval dva televízory a to nezávisle od seba. Čo by ste mi poradili aký box treba zakúpiť aby som na jednu kartu mohol sledovať nezávisle dva televízory, poprípade prepojenie dvoch boxov, akých a hlavne akým spôsobom ? V tomto smere som totiž len amatér :o)

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: 1 karta sky link na dva televízuory.

Příspěvek od dempsey »

Ak si amatér tak navštív profesionála. Ten by Ti mal doporučiť riešenie akým spôsobom môžeš sledovať Skylink na dvoch zariadeniach v domácnosti - prípadne sa spýtaj na riešenie priamo v Skylinku

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fesi22
Nováček
Nováček

Příspěvek od fesi22 »

Si mi teda poradil, som myslel že toto forum je tu preto aby niekto poradil a nie komentoval, naštív profesionála ? to je čo za odpoveď ? snažil som sa nejakého osloviť na tomto fore. A riešenie Skylinku ? to ma napadlo už dávno ich filozofia je kúp si druhú kartu., čo iné sa aj dá od nich čakať, tiež potrebujú zarábať.

poprosím niekoho o skutočnú radu

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Prídeš na fórum ktoré sa ani nejako výnimočne nezaoberá Opticum prijímačmi a Tvoj prvý príspevok sa venuje práve zdieľaniu Skylink karty. Pre mňa je to podozrivý príspevok pretože práve v týchto časoch Skylink vynakladá nemalé prostriedky na to aby sa jeho prémiová ponuka zdieľať nedala.
Z tohoto dôvodu usudzujem že bude lepšie ak túto tému preberať nebudeme a príspevok zamykám.
Môžem Ti na záver odporučiť to isté čo som napísal v prvom príspevku - navštív profesionála.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „Volná diskuze“