Ariva 200HD a extérny HDD

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
space69
Nováček
Nováček

Ariva 200HD a extérny HDD

Příspěvek od space69 »

Ahojte.Mám k ARIVE 200HD pripojený 3,5" HDD WD Elements 1TB (s vlastným napájaním) a čo sa týka nahrávania nemám s ním problémy.Nahráva výborne,ale pri prehrávaní nahraného filmu z HDD mi niekedy samo od seba naskočí MENU satelitu,vypne sa film,vypíše "USB zariadenie odpojené",po par sekundách "USB zariadenie pripojené" a film musím pustiť od znova,ale už to ide dobre.Vie mi niekto poradiť v čom môže byť problém? Chybu mám hľadať v satelite ,alebo v HDD? Mám firmware 1.07B1

tras Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Ariva 200HD a extérny HDD

Příspěvek od tras »

Možno bude problém v USB alebo v napájaní zdroja HDD,napríklad iba slabo zasunutý káblik.

Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
space69
Nováček
Nováček

Příspěvek od space69 »

Kábliky som kontroloval hneď pri prvom výpadku.Nerozumiem hlavne tomu ,že pri nahrávaní filmov na HDD (nahral som asi 20 filmov) mi to neurobilo ani raz. Vždy to bolo pri prehrávaní filmu z HDD,spolu tri krát za dva mesiace.Ja si myslím ,že keby to bol problém s napojením tak by tie "odpojenia HDD" robilo aj pri nahrávaní filmu. Ale v čom inom môže byť problém netuším. Nemal už niekto takú istú chybu?

josef2
Nováček
Nováček

Příspěvek od josef2 »

Nemám sice stejný HDD jako ty,ale podobný problém sem měl.Při nahrávání mi po určité době naskakovalo "USB zařízení odpojeno".Takže se nedalo nic nahrát.Zkusil sem nový firmware 2.08B4p,a problém ustál,takže nyní ok!Uvedené problémy sem měl když sem měl firmware 1.07B1p.Zkus tedy toto a snad ti to pomůže.

space69
Nováček
Nováček

Příspěvek od space69 »

Rozhodol som sa nakoniec hardisk reklamovať.Či to naozaj nebude problém v napájaní zdroja HDD.Dám vedieť ako to dopadlo.

space69
Nováček
Nováček

Příspěvek od space69 »

Reklamáciu mi uznali a dali mi nový HDD.Tak verím ,že už to bude všetko OK.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Ferguson Ariva HD“