Tak pokracujem, cely problem vo verzii FW je podla mna v tom, ze pri instalacii, pokusu o neho si program vytvori na disku novy subor s nazcom "file" do toho si ulozi este raz cely fw 1.21 takze pri kazdom restarte , nainstalovanim inej verzii FW a zaverecnom restarte sa opat natiahne verzia FW 1.21. a tato pokial mas v pristroji zastrcene USB tak sa pristroj dookolo restartuvava, bootuje a to je dookola pokial nevytiahnes flashku. Ja som pri restarte vypol pristroj, vytiahol obidva disky a vtedy sa nacitala nestabilna verzia FW 1.21 a pristroj ako tak fungoval. Ked som sa pokusil tam strcit hocijaky FW pri zasunutych diskov tak po restarte a bootovani sa opat natiahol ten isty 1.21 a tak dookola. Ja mam v zadnom USB disk na nahravanie filmov a vpredu som mal flashku s FW. Pristroj si ale natiahol ten subor file aj do zadneho disku a tie restarty sa robili aj po vytiahnuti prednej flashky. Potom ma napadlo vybrat disk, dat ho do pocitaca a tam som nasiel ten subor s nazvom "file". Ked som z obidvoch diskov vymazal tie subory "file" a opat ich zasunul do prijmaca tak aj po zaverecnom bootovani sa pristroj zacal spravat normalne a dala sa do neho dat hocijaka verzia fw urcena pre tento pristroj.solide píše:neviem co ma robit, dal som upgradovat na novy a pristroj sa stale restartuvava a dookola natahuje ten firmware.Poradte co robit? Mat to vzadu vypnut? Potom co?
odporucam verziu FW 1.21 obchadzat velkym oblukom!!!
Pripada mi to ako nejaky pokus o virus.
Toto su moje konkretne postrehy z dvoch dni sa trapenia s novym FW. Odporucam jednoznacen verziu FW 1.16, je stabilna, citacka nevypadava.