Nerozpozná kartu

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Ada
Nováček
Nováček

Nerozpozná kartu

Příspěvek od Ada »

Zdravím vás.
Zakoupil jsem si HD BOX 9300 a mám problém s rozpoznáním karty.
V prvé řadě bych se rád zeptal: je v nějakém interním slotu vůbec interní čtečka? Pokud ano, ve kterém?
Zkoušel jsem obě dvě štěrbiny. Zkoušel jsem otáčet kartu pinama nahoru nebo dolu a nefunguje ani jedno. Nechal jsem přístroj zapnutý nejméně hodinu v domění, že se chytne a nic.
V zoufalství jsem s těžkým srdcem obětoval pár stovek, koupil dekódovací modul, vložil do přístroje, vložil kartu a najednou to šlo.
Takže příjímač funguje, ale interní čtečka nic nerozpozná.
Mám starší kartu Gital, systém Cryptoworks.
Přesto ale jsou problémy, po zapnutí se často stane, že přístroj kartu opět nerozpozná. Napíše to program zakódován. Pomůže když přepnu kanál a pak to zase jede. Nejvíc to dělá na ČT1. Nevim proč.
Zkusil jsem i jinej firmware a stále stejný. Žádná změna.
Tak nevim.
Má někdo nějakou radu?
Děkuji.

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Re: Nerozpozná kartu

Příspěvek od 005jon »

Ada
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ada »

Aha. Tak to by mě nenapadlo, že se musí stáhnout pligin na zprovoznění čtečky.
Každopádně už to funguje.
Takže moc díky.

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Treba citat toto forum, v tlacenom navode z viacerych dovodou tuto a mnohe dalsie veci nenajdes.
Zaujima ma, ci si si Hdbox vybral sam, ci ti ho doporucil niekto iny, ci dokonca predajca - ked si nemal tuto, podla mna, zakladnu informaciu.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Ada
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ada »

tulino píše:Treba citat toto forum, v tlacenom navode z viacerych dovodou tuto a mnohe dalsie veci nenajdes.
Zaujima ma, ci si si Hdbox vybral sam, ci ti ho doporucil niekto iny, ci dokonca predajca - ked si nemal tuto, podla mna, zakladnu informaciu.
No, vybral jsem si ho sám. Hledal jsem nějakou lepší náhradu za Showbox. Přečetl jsem asi dvě recenze a řekl si, že by to mohlo být pro mě. Že nebude umět v základu takovou věc mě holt nenapadlo.

Ten Showbox byl sráč. Víc už ani vidět. Furt se to sekalo. Každou chvíli taky nerozpoznal kartu. Stačilo ji vyjmout, znovu vložit a jelo to. Často se to stalo při záznamu když jsem nebyl doma, takže ve výsledku se nenahrálo nic. No a rozhlasové vysílání pro jistotu nešlo nahrát vůbec.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“