Z jakeho FW se snazis upgradovat ?kitrab píše:tak něco dělám špatně, na usb patch.e2 AZup mo hodi hlasku ze mam starou verzi Kernelu v Boxu.
Pastni sem vystup AZUp.
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Z jakeho FW se snazis upgradovat ?kitrab píše:tak něco dělám špatně, na usb patch.e2 AZup mo hodi hlasku ze mam starou verzi Kernelu v Boxu.
Me funguji !doga67 píše: - externi srt tituly u avi či mkv nefunkční
V čem to přehraváš resp jak zapneš ?robinek píše:Me funguji !doga67 píše: - externi srt tituly u avi či mkv nefunkční
Uloz titulky s kodovanim UTF-8doga67 píše:V čem to přehraváš resp jak zapneš ?robinek píše:Me funguji !doga67 píše: - externi srt tituly u avi či mkv nefunkční
Zlute a pak zelene.doga67 píše:V čem to přehraváš resp jak zapneš ?robinek píše:Me funguji !doga67 píše: - externi srt tituly u avi či mkv nefunkční
Hmm do dost omezeni nazev souboru nesmi obsahovat tecky nebo mezery navic UTF8 neni pro srtrobinek píše: Zlute a pak zelene.
Musi byt UTF8.
"You have old kernel in your AZbox. You must install NEW kernel first"robinek píše:Z jakeho FW se snazis upgradovat ?kitrab píše:tak něco dělám špatně, na usb patch.e2 AZup mo hodi hlasku ze mam starou verzi Kernelu v Boxu.
Pastni sem vystup AZUp.
Ale je... U vsetkych RC E2 je ten isty, popisany pri AZupokol píše:Jsem slepej, že jsem na fóru nenašel postup jak se vrátit z teto E2 na originální FW?
Musel jsem to najít na http://www.azbox-enigma.eu/RTi/forum/sh ... l-Firmware. S problémy při čtení flashky a několikátým formátováním se mi to nakonec podařilo.