prikaz na oživenie azboxu v E2 cez telnet
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
miroslavsuchter
- Nováček

prikaz na oživenie azboxu v E2 cez telnet
aky prikaz zadat na oživenie azboxu elite e2 cez telnet ked ftp nefunguje stale boting už som v koncoch a neviem si rady velmi prosim o pomoc doteraz to šlapalo v e2 spokojnost a teraz len botuje za každu radu vam budem vdačny.
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Re: prikaz na oživenie azboxu v E2 cez telnet
Cez vikend som testoval RC6, tolko som do toho sprtal az nesla nastartovat, stale zakyslo na BOOTING.
Prehranie FW pomohlo.
Aky E2 firmware tam mas nahrany?
Prehranie FW pomohlo.
Aky E2 firmware tam mas nahrany?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
miroslavsuchter
- Nováček

skušal som GP3 a potom som sa chcel vratit na RC4 a pri inštalacii ako som zadal do azupu ip boxu tak asi v polovici vypli prud. ked ho zapli tak azup prerušil spojenie,a box začal botovat. od vtedy sa mi nepodarilo spojit cez ftp len cez telnet.to znamena že RC4 nenainštalovalo celu. tu je obrazok čo vypisal azup. http://www.upnito.sk/0/55ysxns43e9wfeqk ... 2s276u.jpg a cez telnet sa spojim zadanim ip siete na ktorej mám router ale ftp nejde.
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Co sa stane ak kliknes na OK?
Skopiruj znova patch.bin (RC4 alebo ofic. FW) na USB nafomatovany na FAT32 a znova nahraj FW.
Skopiruj znova patch.bin (RC4 alebo ofic. FW) na USB nafomatovany na FAT32 a znova nahraj FW.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
miroslavsuchter
- Nováček

to už som skušal moc krát aj ine usb a stale botuje FW je v poriadku pretože u suseda ho detekuje ihned tiež má azbox . a ked kliknem na ok tak nič.paleaaro píše:Co sa stane ak kliknes na OK?
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Vo vseobecnosti plati ak dojde pri nahravani FW u zariadeni k vypadku prudu, preflashovanie potom musi vykonavat servis. Ale to je krajne riesenie.
Vies dostat AzBOX do RESCUE MODU po vypnuti a zapnuti pricom je USB s FW vlozena?
Vies dostat AzBOX do RESCUE MODU po vypnuti a zapnuti pricom je USB s FW vlozena?
-
miroslavsuchter
- Nováček

nie pri vypnuti a zapnut stale boting vieš mi dako poradit. keby sa mi to podarilo dostat do RESCUE MODU tak už bi som vedel ako dalej je tu na to tema.paleaaro píše:Vo vseobecnosti plati ak dojde pri nahravani FW u zariadeni k vypadku prudu, preflashovanie potom musi vykonavat servis. Ale to je krajne riesenie.
- paleaaro
- Mírně pokročilý

tu sa to riesilo, myslim ze je to iste:
viewtopic.php?f=263&t=7067
viewtopic.php?f=263&t=7067