jak zadat ručně kody na CRW

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Hacky
Nováček
Nováček

jak zadat ručně kody na CRW

Příspěvek od Hacky »

Zdravim vsechny, chci se laicky zeptat jak zadat kody ručně,zkoušel jsem kody na u.c,napsal jsem první i druhy řadek,přejdu doleva kde zadam sid,ale uz nevím co napsat pod Svcid a co napsat pod Orgnetid,(kod jsemdával na tu stanici kterou jsem chtel odkodovat)Mcas mam ze 3.3.2011 určitě neco dělám blbě,nebo jak postupovat v Keyeditoru,tam je CRW 2x,jak nastavit Provider.. dík vsem za radu.Hacky

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: jak zadat ručně kody na CRW

Příspěvek od baranček »

Hacky píše:Zdravim vsechny, chci se laicky zeptat jak zadat kody ručně,zkoušel jsem kody na u.c,napsal jsem první i druhy řadek,přejdu doleva kde zadam sid,ale uz nevím co napsat pod Svcid a co napsat pod Orgnetid,(kod jsemdával na tu stanici kterou jsem chtel odkodovat)Mcas mam ze 3.3.2011 určitě neco dělám blbě,nebo jak postupovat v Keyeditoru,tam je CRW 2x,jak nastavit Provider.. dík vsem za radu.Hacky
Návod ako zadať BISS KEY do coconutu nájdeš v téme nefunkčné EMU programy zo 4.3.2011.KEY editor potom.Ozvi sa.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“